Nyx Kozmetikumok

A szemhéjtus, a NYX kozmetikai barátaink nemcsak tust nyújtanak nekünk, hanem 7 lehetőséget adnak arra, hogy a tetszésünk szerint választsunk, hiszen mindannyiunknak saját stílusunk van. Super-sketchy (ha az ívelt vonalakat kedveli a legjobban), Put a wing (eléri a legbonyolultabb sarkokat is), Quite the bender (finom és vastag vonalak egyben), Hella Fine (Precíz vonalak), In the point (a csúcs egy golyóban végződik, ha pontozná a vonalat), A Edgy Bit (a “Super Edgy” finom változata), Super Edgy (metszett csúcs a geometriai vonalakhoz).

Rúzs (természetes), bársonyos textúrával, pigmentekkel ami hosszantartó, egy kis fénnyel és hidratálással. Különböző rózsaszínű színekben kapható.

A szemöldök formázására szolgáló por (Build’Em Up szemöldökpor), a szemöldökformázás világát kettéosztja. Most itt vannak a szemöldökök, amelyek természetesek, teltek, de nagyon jól meghatározottak, és ez az, amire a NYX 8 Build’m up Brow pigmentjeit kitalálták. Tökéletes arra, hogy egy borzas szemöldököt hozzanak létre, és megalapozzák a megjelenését.

Ne hagyja ki a kozmetikumokról szóló cikket sem I Heart Revolution.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: