Hogyan használjuk helyesen?

Mint a legtöbb szem körüli termék esetében, óvatosnak kell lennie, hogy a szérum ne kerüljön a szemébe. Ha hibázott, kövesse az utasításokat, hogy mit kell tennie, konzultáljon az orvosával, és bő vízzel öblítse ki a szemét.

Hogyan válassza ki a legjobb szempilla szérumot?

Szempilla szérum

Nemcsak elbűvölőnek tűnnek a hosszú szempillák, hanem a szemei is nagyobbnak látszanak, és a szeme fehérje is sokkal fényesebbnek tűnik. A korábbi években, ha szerette a teljesebb és hosszabb szempillákat, akkor bizonyára szempillaspirálok hegyét halmozta fel, vagyonokat költött műszempillákra, vagy szalonokban rakatott fel pillákat. Ma azonban a szempillaszérumok használatával elérhetővé vált a saját szempillái természetes szépségének kihagsúlyozása.

A legjobb szempilla szérum nemcsak átalakíthatja a szempilla kinézetét, hanem egészségesebbé, erősebbé és vastagabbá is varázsolhatja őket. Az összetevők, a szempilla növekedését serkentik, teljesebbé teszik őket, némi munkát végeznek a szempillák formálásában, valamint megvédik őket a törés és kiszáradás ellen.

A legjobb az egészben az, hogy a szempilla szérumokat könnyű használni. A szem területének és arcának tisztítása után, lefekvés előtt alkalmazza a szérumot az alsó és felső pillák tövében.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: