Top 10 promóciós termék 2021-ben

Már a 2010-2020 közötti évtized a múlté, ideje a következő évekre összpontosítani. A jövőre jellemző többek között a változás, az innováció, az új trendek megjelenése és a divatosság. De a legfontosabb az új lehetőségekre való összpontosítás. Nyilvánvaló, hogy az olyan dolgok és termékek, amelyek öt, nyolc, vagy tíz évvel menők voltak, most nem állják meg a helyüket. Bizonyos promóciós termékek folyamatosan változnak és újak jelennek meg, de ez nem mindre igaz. Ez a cikk 2021 tíz legfontosabb, új promóciós elemét mutatja be, különféle kategóriákban. Lássuk.

Hibridek és kereszteződések

Mint ahogy az autóiparban már régóta történik, a hibridek és keresztezett termékek létrehozása egyáltalán nem rossz ötlet. Gondoljon bele, hogyan módosíthatja a hagyományos terméket; vegyünk példának egy tollat. Lehetséges? Természetesen. Akkor lesz hibrid, ha több funkciót is adunk neki. Ezek a funkciók lehetnek mondjuk egy zseblámpa, érintőceruza, telefonállvány vagy kis bicska. 

Jóga toll, plusz telefonállvány

A jóga toll nem csak írásra alkalmas, hanem kválóan funkcionál telefonállványként is. Különböző üzletekben, vagy online kapható, nyolc különböző színben.

Jóga toll
Jóga toll, plusz telefonállvány

Rocketbook

A RocketBook egy olyan füzet, ami a kézzel írott dokumentumokat modern, digitális jegyzetté alakítja. Nem fognak elfogyni az oldalak, nem lesz többé olyan, hogy nincs hely az írásnak.

Klasszikusok

Annak ellenére, hogy az analógról a digitális tendenciákra váltottak, egyes emberek továbbra is a múltbeli termékek iránt lelkesednek. Mindannyian rendelkezünk különböző promóciós naplókkal és tollakkal, amelyek alapvetőek a legtöbb vállalatban és iparban. Ezek sosem mennek ki a divatból. Érdemes egy ilyen tollban gondolkodni? Lehet, hogy drága megfizetni, de a Carmelo egy olyan minőségi toll, amelyet mindig imádni fogunk. Ezen felül, ha szeret jegyzeteket készíteni, akkor a Tuscany napló lesz a tökéletes választás Önnek.

Carmelo TM Toll

A CarmeloTM  egy klasszikus fém toll, ezüstös metszettel és fekete tintával a kivételes írásélményért. Különböző, összesen öt színben kapható.

Tuscany Junior Journal

A könyv a Tuscany naptárak családjában található. Jellemzője a vonzó, kicsi és hordozható kivitel. A junior méret lehetővé teszi, hogy könnyen magával cipelje a különböző rendezvényekre is, amelyeken részt vesz.

Tuscany Junior Journal
A könyv a Tuscany naptárak családjában található.

Környezetbarát termékek

Globális szinten a Föld egész területén az emberek a környezet megóvásának eszközeit keresik. A környezetbarát promóciós termékek ezért is bizonyulnak olyan jó választásnak. Emlékezzünk vissza a környezetvédelem három alappillérére; csökkenteni, újrafelhasználni és újrahasznosítani. Fontos, hogy ragaszkodjunk ezekhez az alappillérekhez. Jó példa ezekre a táska, az újrafelhasználható szívószál és a YETI poharak.

Teleszkópos környezetbarát szívószál

A szívószál a kényelem érdekében rendelkezik egy akasztóval is, ami megkönnyíti a termék szállítását. Sajnos a legtöbb cég és vállalat műanyag szívószálakat ad az ügyfeleinek. Miért nem alkalmazhatják a márkás és újrafelhasználható szívószálakat a túlzott hulladéktermelés elkerülése érdekében?

YETI Termosz

A termoszok használata kiválóan alkalmas a munkahelyi kávécsomagoláshoz és az utazáshoz. Nem lenne jó egy-két YETI termoszt beszerezni a környezetvédelem és a hulladékcsökkentés érdekében? Tökéletesen alkalmasak a papírpoharak lecserélésére. Gondolkozzon el rajta.

YETI Termosz
A termoszok használata kiválóan alkalmas a munkahelyi kávécsomagoláshoz és az utazáshoz.

Vászontáskák

A legtöbb táska húzózsinórral is rendelkezik, amely egyszerűvé teszi a tárolást. Az újrafelhasználható táska különböző szempontokból is hasznos lehet. Csomagolhatunk beléjük például sminkkészletet tükörrel, telefonnal, könyvekkel és sok más apró elemmel együtt.

A tisztaság fenntartása

Tudja, hogy az amerikaiak több mint 80% -a rendelkezik okostelefonnal, és több mint 50% -a rendelkezik táblagéppel? Szinte mindenki megbecsüli ezeket a eszközöket, és gyakran használják őket. Éppen emiatt könnyen zsíros vagy koszos lehet a készülék az ujjainktól. Nem lenne jó ezeket az eszközöket is megtisztítani néha? Erre megoldás lehet;

Tisztító készlet

A többfunkciós tisztítókészlet tisztítóoldatot tartalmaz egy mikroszálas kendővel. Nagyon piszkos képernyők és eszközök tisztítására való. Több mint négy színben kapható. Ha valamivel több tisztító folyadékra vagy porra van szüksége, ez a készlet kiváló választás. Használhatja a telefon képernyőjén is, vagy portörlésre is.

Mikroszálas tok

A mikroszálas tisztítókendő és a telefontok megfizethető, és értékes termékek promóció szempontjából. Különböző színben találhatja meg ezeket, különféle üzletekben.

Nagyszerű megjelenés

Az ember akkor érzi magát a legjobban, ha jól néz ki, nem igaz? Ezért érdemes olyan ruhákban gondolkodni, amelyek nem csak promóciósak, hanem divatosak is. De ki tudja mi lesz a menő 2021-ben? A sportolók például gondolkodhatnak egy bakancshoz való zokniban.

Sport csapatos zokni

A sport csapatos zoknikat elsősorban a felnőtteknek szánják. Jellemzőik a nedvességtartó szövet, valamint az ívtartó és az antimikrobiális kezelés. Különböző márkák vannak, különböző színekkel, amelyek többsége kiváló megjelenésű. Keressen egyet saját magának és barátainak, ezzel is kifejezve a sport iránti rajongását.

Konklúzió

Manapság a promóciós termékek világszerte elterjedtek. Legtöbbjük a változás, az innováció és a divat üzeneteit tartalmazza. Az emberek elsősorban hordható termékeket és olyan elemeket szeretnek kapni, amelyek funkcionálisak életvitelszerűen is. A forgalmazók inkább a márkás ruházatot, edényt, táskát és irodaszert szeretik az egyszer használatos gagyi termékekkel szemben. A legjobb, ha a márkaépítõk nagyon kreatívak és a promóciós technikájuknak hála a lehető legnagyobb piacot érik el.

Amikor egy új évtized áll előttünk, jobb ötletekre van szükség a promóciós termékekkel kapcsolatban. Ilyen például az olyan környezetbarát termékek beszerzése, amelyeket újra lehet hasznosítani használat után. Ilyen termékek a dobozok és a táskák. A promóciós termékekként használt egyéb stílusos termékek közé tartoznak a felnőtt sport csapatok zoknik, a többfunkciós tisztítókészlet és a mikroszálas tok a telefonok és a tabletek tisztán tartása érdekében. A fenti információk segítségére lehetnek a 2021-es évek legjobb termékeinek beszerzésében.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: