Néhány Információ a Catan Telepeseiről

Rengeteg szabály létezik, és kezdetben ezek bonyolultnak tűnhetnek. Azonban, ha már többször játszotta a Catan Telepeseit, a játékmenetet elég egyszerűnek találja majd. A kit tartalmaz egy leírást is, amely világosan leírja az összes bonyolultságot.

Játszása

Catan Telepesei

A játék az erőforrás-gazdálkodás és a stratégia kombinációja. Szüksége lesz megfelelő anyagokra az utak és házak építéséhez és a győzelmi pontok megszerzéséhez. A dobás szerencséje megnöveli az erőforrásokat, és meghatározza az építeni kívánt utak és települések számát, amelyek több erőforrást jelentenek. Ezután ezeket a kártyákat speciális kártyák vagy egyéb anyagok vásárlására használhatja.

A játékmenet izgalmasabbá válik azzal a lehetőséggel, hogy csereberéljenek a többi résztvevővel, kínáljanak néhány kártyacserét, és alkudozhassanak arról, amire a játéknak szüksége van ahhoz, hogy az Ön javára dolgozzon. Ez egy nagyszerű megoldás, ha hiányzik a megfelelő erőforrás, amire szüksége lenne, amit meg szeretne tenni.

A játék eredményét a győzelmi pontok határozzák meg, amelyeket minden játékosnak nyomon kell követnie. Ezeket a legnagyobb hadsereg, a leghosszabb út vagy a legtöbb település saját településén lehet elérni, vagy fejlesztési kártyákat is vásárolhat.

Olvassa el a cikk folytatását Catan Telepesei.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: