Mit szabad é smit nem szabad a csatos póthajakkal?

A csatos póthajak készülhetnek valódi emberi hajból vagy szintetikus szálakból. Hosszúságot és volumenet adnak a természetes hajhoz, így még szebbé varázsolják azt.

Különböző színű póthajak közül választhat, amelyek barna, fekete, vörös, rózsaszín és kék színben elérhetőek. Még a kívánt hosszúságot is kiválaszthatja. Ahhoz, hogy a póthajak teljesen természetesnek tűnjenek, valamint biztonságosan és megfelelően levághassák a haját, bizonyos ismeretekre van szükség a zökkenőmentes megjelenéshez.

Csatos póthajak

Mielőtt azonban úgy dönt, hogy a csatos póthajat használja, először ki kell ismernie ezeknek az ápolását és kezelését.

Amit szabad:

  • Ügyeljen arra, hogy kövesse a hajhosszabbításhoz mellékelt különleges gondozási utasításokat. Ez segít abban, hogy a lehető legjobb ár-érték arányt nyújtsanak Önnek, és hosszú ideig tartsanak.
  • Mindig legyen gyengéd, amikor mosás után törülközővel törölgeti a haját.
  • Ne felejtsen el puha sörtékkel ellátott kefét használni, és fésülés után az ujjait is simítsa végig a póthajon, hogy az egyenes maradjon.
  • Gyengéden, lefelé tartó mozdulatokkal mossa a póthajat.
  • Használjon kondicionálót, szérumot vagy olajat, hogy ápolja a haját, és megvédje a töredezettségtől. 

Amit nem szabad:

  • Kerülje el, hogy a haját rángassa miután felrakta a póthajat.
  • Soha ne használjon kondicionálót, szérumot vagy olajat a természetes hajának aljára, mert ez a hajhosszabbítás meglazulásához vezethet.
  • Soha ne vigye fel a sampont felfelé tartó mozdulatokkal a hajára.
  • Ne szárítsa a haját túlságosan sokáig, mivel az károsítja a póthajat. Alternatív megoldásként inkább csak hagyja a levegőn megszáradni.
  • Ne használjon semmilyen vegyi anyagot a hajára, mivel ez a póthajat kezelhetetlenné teheti.

Hogyan működnek a csatos póthajak?

A legmagasabb minőségű póthaj valódi emberi hajból készül, az indiai Remy haj a legnépszerűbb. Ezeket a póthajakat a természetes hajhoz erősítik, apró, észrevehetetlen csatok segítségével. Ezeket a klipeket ezután a hajszakaszok közé ragasztják, érzékenyek a nyomásra, ezért fontos, hogy különös óvatossággal járjon el minden alkalommal, amikor kezeli őket.

A csatos póthaj megfizethető, könnyen használható, és egyszerű és kényelmes módot kínál a frizurájának bármikor történő megváltoztatására. A minőségi hajhosszabbítás titka az, hogy kiválasztja a megfelelő textúrát és színt, amely tökéletesen illeszkedik a természetes hajához. Ezekkel a póthajakkal nem kell többé szalpnokba rohangálnia, ha egy megújult frizurára vágyna, így hosszú távon rengeteg pénzt takaríthat meg.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: