Csatos póthaj

Kevesebb haj illesztése könnyebbé teszi a stílus kialakítását és magabiztosságát. Ha gyorsabban akarja beilleszteni a csatokat, az kevesebb darab használatával sokkal könnyebbé válik. Az 1 x 100 g-os haj általában a legtöbb ember számára alkalmas mindennapi használatra. Hétvégén pedig ha ideje engedi, adhat hozzá több hajat.

Csatos

Minél közelebb csatos póthajak a fejhez, annál egyszerűbb lesz saját hajával egybeolvasztani azt. Csak egy jó minőségű klipbe fektessen be, ami tökéletesen illeszkedik.

Hogyan ápolja póthaját helyesen?

Amint láttuk, a hajhosszabbítás egy nagyon egyszerű módja annak, hogy azonnal növelje a hosszúságot és a tartást, de csak akkor hatásos, ha megfelellően ápolja a hajat. Könnyen megbizonyosodhat arról, hogy a póthaja a lehető legtovább marad a legjobb formájában.

Tartsa simán

A póthajat is rendszeresen gubancmentesre kell fésülni. Használjon hurok kefét, amik direkt a póthajakhoz készültek. A hurok kefe áthalad a hajon, és nem fog a csatlakozásnál beakadni.

Legyen gyengéd

Óvatosan tegye őket fel, és szedje le, hogy az igazi haja ne sérüljön. Ezzel a póthajat is megóvja a töredezéstől, így tovább lesznek szépek.

Olvassa el a cikk témakörének o olvasását csatos.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: