Póthaj típusok

Ez a fajta tincsekből áll, amelyeket textildarabokkal vagy szilikonnal rögzítenek a fejbőrnél, így azonnal készek a használatra. Csak hozzá kell illeszteni a tincseket a természetes hajszálakhoz, és kész is álmaid frizurája. Valószínű ez a legkényelmesebb formája a póthajaknak, mivel a felszerelésük csupán 10-15 percig tart. Biztonságosak, mivel nem tartalmaznak vegyi anyagokat, nem kell hozzájuk hő és nem roncsolják a hajat. Emiatt ezek a legnépszerűbb póthaj fajták.

Pothaj

Tépőzáras póthajak

Előre rögzítettek, és a haj bármely oldalához ragaszthatóak. Ez a fajta tincsekből áll, amelyeket textildarabokkal vagy szilikonnal rögzítenek a fejbőrnél, így azonnal készek a használatra. Csak hozzá kell illeszteni a tincseket a természetes hajszálakhoz, és kész is álmaid frizurája.

Valószínű ez a legkényelmesebb formája a póthajaknak, mivel a felszerelésük csupán 10-15 percig tart. Biztonságosak, mivel nem tartalmaznak vegyi anyagokat, nem kell hozzájuk hő és nem roncsolják a hajat. Emiatt ezek a legnépszerűbb póthaj fajták.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: