Minden nappali népszerű kanapéstílusa

Szekcionált

A szekcionált, vagy más néven családi kanapé a legjobb választás azok számára, akik testre szeretnék szabni a kanapéjuk stíluslehetőségeit és konfigurációját. A metszeteknek vannak szakaszai vagy különálló darabjai, amelyeket egymáshoz csatolva létrehozzák a kívánt megjelenést.

A metszetek két vagy több darabból állnak. Számos lehetőséget kaphat egy szekcióval, például a kanapé saroküléshez való rögzítésével, a kanapé a kanapéhoz stb. A metszethez választott darabok meghatározzák a kanapé méretét és alakját. Bár a metszetek népszerűek, feltétlenül ellenőrizze alaprajzát, mielőtt megvásárolná.

Chaise

A kanapé a nyugágyból származik, ami hosszú széket jelent. A mai nőstényeknek modernebb formájuk van, de az ülést hátul is körvonalazhatjuk. Ez az a fajta kanapé, amelyet általában a pszichiáter irodájában látnak.

Kanapé
Kanapé

Bridgewater

Klasszikus és egyszerű kanapé (Dom24), a Bridgewater alacsony profilú, alacsony karokkal, amelyek a kanapé legelső részéből vannak visszahúzva. A hagyományos Bridgewater kanapékon hátlap és szoknya található. A Bridgewater párnák és hátlapok lazaságának köszönhetően ezek a legjobb választás azok számára, akik jobban szeretik az állítható szilárdságot.

Dívány

A Divan Perzsiából eredő kifejezés. A hagyományos diván a falra helyezett hosszú matracból készült ülést jelenti, amelyre párnák támaszkodhatnak. A mai modern díván matracszerű pofás ülést tartalmaz, amely alacsony profilú keretben ül.

Dívánt gyakran helyeznek el a fal mellett, párnákkal díszítve, és általában a vendégek ágyaként szolgál. A dívánok olyanok, mint a nappali idősebb testvére, amely tökéletes a társalgókhoz.

Lánctalp

A pályakar kanapék négyszögletes és egyenes karokkal rendelkeznek. A modern hangulat, a tiszta sziluett és az egyenes vonalvezetésű kanapék a modern stílusú házak alapanyagává teszik őket. Kompakt formájuk miatt a nem ívelt és szögletes sziluett miatt a lakókarok is keresettek az apartmanokban. Ha visszafogottabb modernségű kanapét szeretne, a legjobb választás a lánctalpas kanapé.

Olvasd el a következő cikket is: Világosítsa fel otthona belső terét a megfelelő mennyezeti lámpákkal

A belsőépítészek különböző képleteket használnak a különböző mennyezeti lámpatestekkel történő világítási méretek kiszámításához. Azonban csak egyetlen számot kell megjegyeznie, amikor mennyezeti lámpatesteket vásárol, és ez nem más, mint a hét.

Kétszemélyes pad

Míg a kanapéra és a szerelmi székre gyakran szinonimákat gondolnak, ez a kettő valójában különbözik egymástól. Míg az íróasztalok hagyományosan két vagy több embernek felelnek meg, a szerelmesülések csak két embernek szólnak. A kanapéval ellentétben a szerelmes ülést mindig egyedi bútorként értékesítik, és nem rögzíthető a szekciókhoz.

Chesterfield

Hogyan állapíthatja meg, hogy egy adott kanapé Chesterfield? Csak hátul kell keresnie a mély gomboltatást. A Chesterfield kanapék karja a magassághoz hasonló magassággal van feltekerve. Általában bőrből készült, ez a fajta darab megtalálható a kifinomult könyvtárakban.

Karácsonyfának

Tippek, Hogy A Legjobb Karácsonyfát Vásárolja Meg Otthonába

A karácsonyfa nélküli karácsony elképzelhetetlen. Egész évben várjuk karácsony estéjét, amikor az egész család összegyűlik és feldíszíti a karácsonyfát. A karácsonyfa kiválasztásáról a címben található linkre kattintva olvashat bővebben.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: