Népszerű kanapé stílusok minden nappaliban

A szekcionált vagy más néven családi kanapék a legjobb választás azok számára, akik szeretnék testre szabni a kanapéjuk stílusát és konfigurációját. A szekcionált kanapénak szekciói vagy különálló darabjai vannak, amelyeket egymáshoz rögzíthet, hogy olyan megjelenést hozzon létre, amilyet szeretne. A szekcionáltak két vagy több darabból állnak. Számos lehetőséget kaphat egy szekcionálissal, például a kanapé rögzítését a saroküléshez, a nyugágy rögzítését a kanapéhoz, és így tovább. A szekcionált ülőgarnitúrához választott darabok határozzák meg a kanapé méretét és alakját. Bár a szekcionáltak népszerű lehetőségek, győződjön meg róla, hogy először ellenőrizze az alaprajzát, mielőtt megvásárolná.

Fotel 

A chaise a chaise lounge szóból származik, ami hosszú széket jelent. A nyugágyak ma már modernebb formájúak, de az ülőlapot is a hátához alakíthatja. Ez az a fajta kanapé, amelyet általában egy pszichiátriai rendelőben látunk. 

Fotel 
Fotel fehérben

Bridgewater 

A klasszikus és egyszerű kanapé, a Bridgewater alacsony profilú, a kanapé elülső részétől hátrahúzott alacsony karfákkal. A hagyományos Bridgewater kanapék göngyölt hátlappal és szoknyával rendelkeznek. A Bridgewater párnák és háttámlák lazaságának köszönhetően a legjobb választás azoknak, akik az állítható keménységet kedvelik.  

Dívány 

A díván perzsiából származó kifejezés. A hagyományos diván a falnak támasztott matracból készült hosszú ülőfelületre utal, amelyhez párnákat helyeztek, és amelyre támaszkodni lehet. A mai modern diván alacsony profilú vázon ülő, matracszerű, fodros ülőfelülettel rendelkezik.

A legjobb kanapék 2020

A divánt, amelyet az online áruházban vásárolhat meg Dom24, gyakran a fal mellé helyezik, párnákkal díszítik, és általában ágyként szolgál a vendégek számára. A divánok olyanok, mint a nappaliágy idősebb testvére, amely tökéletes társalgónak. 

Pálya kar 

A sínkaros kanapék szögletes és egyenes karfákkal rendelkeznek. A modern hangulat, a letisztult sziluett és az egyenes vonalak a modern stílusú házak alapdarabjává teszik a sínkaros kanapékat. A sínkaros kanapék a lakásokban is keresettek, mivel kompakt formájuk miatt nem ívelt és szögletes sziluettjük lehetővé teszi őket. Ha egy visszafogottabb modernségű kanapét szeretne, a track arm kanapék a legjobb választás. 

Olvassa el a következő cikket is: Vásárlási útmutató az Alkaten vízcsövekhez

Az Alkaten víztömlők keresése során az egyik szó, amivel gyakran találkozik, a kötelesség. Létezik szuper duty, heavy duty, medium duty és light duty. Ezek a kifejezések összezavarhatják és tanácstalanul hagyhatják Önt. Bár úgy tűnhet, hogy könnyebb manőverezni a könnyű kerti tömlőkkel, ezek a típusok is hajlamosak azokra a bosszantó gyűrődési problémákra.

Loveseat 

Bár a kanapé és a szerelmi ülőke gyakran szinonimaként szerepel, valójában ez a kettő különbözik egymástól. Míg a kanapék hagyományosan két vagy több személynek nyújtanak helyet, a szerelmespárnák csak két személy számára készültek. A kanapéval ellentétben a szerelmespár mindig önálló bútordarabként kerül értékesítésre, és nem csatolható szekcionált bútorokhoz. 

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: