Hányszor használható a jégesővédő?

Mivel az autó festékének védelme és a belső tér kopásának csökkentése segít a gépjármű eladási értékének növelésében, fontos, hogy autóját fedett állapotban tartsa, ha nem csak a jégesőtől, hanem a szennyeződésektől, portól, madárürüléktől, pollenektől, faágaktól és fa nedvektől, UV-sugaraktól és naptól, hótól, hőségtől, esőtől és havas esőktől is meg akarja védeni.

Jégesővédő
Jégeső védő védi autóját

Ha a jégesővédő nem használatban van, egy tárolótáska a legbiztonságosabb és legjobb hely a tárolására. Így nem kell aggódnia a por, valamint más típusú környezeti ártalmak miatt. 

Hogyan válasszuk ki a hosszú élettartamú jégesővédőket?

A jégesővédők sokféle anyagból kaphatók, és az Ön számára legmegfelelőbb az Ön egyedi igényeitől függ, például attól a környezettől, ahol az autóját parkolni kívánja. A puha pamutborítások például elegendőek a beltérben parkoló autók védelmére. Ezek azonban nem vízállóak, így nem ajánlottak azoknak, akik a szabadban tervezik tartani autójukat. Ezeknek a kültéri autóborítóknak több környezeti veszélyt kell elviselniük és elviselniük, és ezért sok vállalat olyan szabadalmaztatott szöveteket használ, amelyek a csapadék és a napfény ellenállására szolgálnak.

A csak beltéri használatra szánt autóhuzatok esetében az ideális anyag a pamutalapú, a vastagabb bolyhos és szövött flaneltől a könnyű laminált pamutig terjedő pamutalapú anyag. Eközben a kültéren használt jégesővédők esetében a leginkább ajánlott anyag a többrétegű szintetikus szövet, például oldattal festett akril és poliészter mikroszálak, amelyek ugyanolyan puhaságúak lehetnek, mint a pamut, de természetes penész- és ultraibolya fényállóságot, valamint vízlepergető képességet is kínálnak. 

Olvassa el a következő cikket is: Vezetési bukkanók? Semmi gond: ő majd elintézi!

Mindannyiunknak van járműve, de senki sem tulajdonít neki kellő jelentőséget. Miért? Valójában ez az egyik legjobb szövetségesünk a vezetésben, mind aerodinamikai szempontból, mind ütközés esetén. Nyilvánvalóan az autó lökhárítójáról beszélünk.

A Withcar jégesővédő vásárlásakor még egy dolog aggasztja, nem más, mint a méretezés, mivel egy túl nagy méretű fedél a végén pontosan azt a kárt okozhatja, amit el akar kerülni. A legtöbb gyártónak saját méretezési táblázatai vannak, amelyek vagy az autómodelleken és -márkákon, vagy a méreteken alapulnak.  

Biztosítani szeretné, hogy a jégeső elleni védelem megvásárlása előtt minden lényeges információt megkapjon. Éppen ezért és a légáteresztő képesség problémái miatt soha nem ajánlott ponyvát használni takaróként vagy mást a kifejezetten az Ön autójához tervezett takaró mellett. 

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: