UVA és UVB ellenálló jármű

Ha a legjobb autós napellenzőt keresi, nem lesz elég, ha besétál egy autósboltba, és leemel egyet a polcról. Az autó napellenzői különböző stílusban, méretben és kivitelben kaphatók, és egyesek természetesen jobbak, mint mások.

Autó napellenzői
Autós napellenzőket kell vásárolnia, ha meg akarja védeni autója belső elemeit a naptól

Az autó napellenzők előnyei méret szerint

Fő funkciójuk egy: a jármű belsejének hűtése.

Ha az autót egy fülledt nyári napon több órán át a napon hagyják, a belseje brutálisan felforrósodhat. Az autó napellenzője ezért fényvisszaverő anyagból áll, hogy hűvösebb legyen az ülések, a kormánykerék és a biztonsági övek: mindez a kellemetlen érzés és a kellemetlen égési sérülések elkerülése érdekében. Csak a pontosság kedvéért érdemes tudni, hogy a szélvédőn át behatoló fény akár 40 fok fölé is emelheti az autó belső hőmérsékletét.

10 legjobb autó napellenzői

Télen az autó napellenzője (további információ a címen www.withcar.hu) ugyanolyan hasznos, mivel lehetővé teszi az autó fűtését. A szélvédő- és ablakvédő is segíthet a hideg téli napokon, attól függően, hogy milyen típusú napellenzőt választottunk. Egyes termékek ugyanis olyan anyagokból készülnek, amelyek elnyelik a hőt, és a napsütéses téli napokon valóban növelhetik a jármű belsejének hőmérsékletét, így garantálva kellemes meleget az utastérben, amint elindulunk.

Az utasoldali ablakhoz illeszkedő autós napernyő megvédheti a hátsó ülésen ülő gyermekek bőrét, és sokkal kényelmesebbé teheti számukra az autós utazást. Emellett távol tartja a napfényt a szemüktől, így elkerülhető a bosszúság és az idegesség.

Ezenkívül az autó napellenzője intézkedésenként blokkolja az UV-sugarakat. Az oldalablakban elhelyezett napellenző megvédheti Önt és utasait a napsugarak okozta károsodástól. És nem csak Önt vagy utasait – a napellenző az Ön elektronikus eszközeit is védi. Ha GPS-készülék, DVD-lejátszó, radarérzékelő vagy táblagép van a járművében, a napellenző megvédi őket a napsugárzás okozta károsodástól, például a túlmelegedéstől vagy legrosszabb esetben a műanyag megolvadásától.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: