Gyors útmutató az autó napellenzőiről

 A napellenző alapvetően egy összecsukható képernyő, amely különböző méretekben kapható, hogy illeszkedjen egy adott jármű szélvédőjének méretéhez. Parkolás után csak a szélvédők belső részéhez kell helyezni az árnyékolókat. 

Ahhoz, hogy ezeket a napellenzőket a helyén tartsa, csak le kell húznia az utas és a vezető napellenzőjét. Vannak olyan napellenzők, amelyek tapadókorongokkal vagy gumiszalagokkal is rendelkeznek. 

Ezek a kiegészítők gyakran nylon-poliészter keverékből készülnek, amelyek külső részén fényvisszaverő réteg található. Ez a külső réteg felelős a napsugarak eltérítéséért, hogy csak egy töredékének elnyelését tegye lehetővé.

Az autó napellenző telepítésének előnyei

Az autó napellenzője többről szól, mint ami a szemmel látható. Ez egy dekoratív tartozék az autókhoz, amely segíthet megőrizni az autó értékét. Hogyan teszi ezt? Először is, nem csak Önnek, hanem utasainak, a belső térnek és az autó többi tartalmának is védelmet nyújthat. 

Autós napellenzők
Az autó napernyői megvédik járműve belsejét a káros UV-sugárzásoktól, és segítenek a belső hőmérsékletek hűvös tartásában

Ha azonban alaposan megnézi autója napellenzőjét, számos olyan praktikus és hasznos felhasználási módot fedezhet fel, amelyek meglephetik Önt. Az alábbiakban bemutatunk néhányat azok közül az előnyök és dolgok közül, amelyeket az autó napellenzői tehetnek:

Bájt vagy színt kölcsönözhet járműve belső dekorációjának.

Vegyünk például egy hagyományos jármű napellenzőt. Ezek a napellenzők különböző színekben, például ezüst színben kaphatók. Vannak olyanok, amelyek megfordíthatóak is, bájos kifejezésekkel és nagy szemekkel, amelyek életre kelthetik az autóját. Elmúltak az unalmas autók napjai. A napellenzők rengeteg karizmát és bájt adhatnak az autójának, hogy az akár maga is azonnali hírességgé válhat. 

Csökkenti a hőmérsékletet az autó belsejében.

Ha nem takarod le a jármű szélvédőjét, akkor mintha egy kis szauna csapna az arcodba, valahányszor beszállsz az autódba. 

Megkíméli a kezét a csúnya kormánykerék-égéstől.

Ha nem elég, hogy a szauna az arcodra csapott, a következő dolog, amit tudsz, hogy a kezed is ég, és mindezt azért, mert nem szereltél fel napernyőt. 

Magánéletet biztosít.

A napellenzők (https://www.withcar.hu) a magánszférát is biztosítják, különösen azon járművezetők számára, akik úgy döntenek, hogy a parkoló járművükben maradnak. 

Megakadályozza az autókárpitok érett kifakulását. 

Autóárnyékoló nélkül mindig fennáll a veszélye annak, hogy a jármű kárpitja hamarosan kifakul a hosszan tartó UV-sugárzás miatt.

Megóvja műszerfalát a pusztulástól és a repedezéstől. 

Az UV-sugarak által keltett extrém hő hatására műszerfala hamarosan széteshet, mielőtt még észrevenné. Jó dolog, hogy egy ilyen egyszerű, alacsony technikai felszereltségű kiegészítő elemmel pillanatok alatt könnyen javítható.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: