Amikor a smink etikus és elérhető

Az európai piacra szánt széles kínálatában a legdrágább termék egy több mint 50 színt tartalmazó paletta, amely nem haladja meg a 70 eurót. Más ismert kozmetikai márkák ugyanennyiért legfeljebb három elemet tartalmazó szemkészletet vagy ajakkészletet engednek vásárolni. Valóban jelentős különbség. A legtöbb termék ára nem haladja meg a 10 €-t, és mind az interneten, mind a szakkereskedésekben gyakran vannak kényelmes ajánlatok több termék egyszerre történő megvásárlására. Nyilvánvaló, hogy mivel a minőség magas, ezeket a PinkPanda kozmetikumokat nem tudjuk összehasonlítani a gyógyszeripari kozmetikumokkal. Mégis, tudjuk, hogy az összetétel tűrőképességének vizsgálata nem kerülne többe 10 €-nál.

Melyek a NYX Cosmetics termékei?

A NYX kozmetikumok az ajkaknak szólnak: szájfény, vonalzó és rúzs, amelyek ceruza vagy folyékony formában kaphatók.

Az arcra: vannak pirosítók, bronzosítók, korrektorok, alapozók, kontúrpaletták, alapozók és fixálók. A concealer és az alapozó tizenkét különböző színben kapható, minden bőrtónushoz egy-egy szín.

NYX kozmetikumokat - Rúzs
Rúzs NYX kozmetikumokat

Ami a szemet illeti: szempillaspirál, szemceruza, szemfesték (folyékony és ceruza), szemöldökceruza, szemöldökzselé, szemöldökpor és műszempilla.

A NYX kozmetikumok legkelendőbb termékei a folyékony rúzsok, a szemhéjfestékpaletták és a kontúrozáshoz használt folyékony világosítás. A legtöbb ilyen bestseller rengeteg vidám színben és árnyalatban kapható. Más sminkcsaládokkal ellentétben a NYX a legtöbb termékét csillogást tartalmazó változatokban is kínálja, hogy még jobban csillogjon.

NYX Cosmetics: kegyetlenség-mentes

Ez alapos kutatás nélkül erős kijelentésnek tűnhet, de a szóban forgó tanulmányt a PETA készítette, amely büszkén jelentette be, hogy a NYX Cosmetics kegyetlenségmentes.

Ami a vegán termékeket illeti, egy gyors Google-keresés kimutatta, hogy a NYX termékek százai vegánok. A NYX kozmetikumok smink ecsetei és szivacsai teljesen növényi alapúak.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: