Hogyan kell alkalmazni az alapozó krémet, mint egy profi

Bár a krémes alapozóknak számos előnye van, van néhány hátrányuk is. Először is, a krémes alapozóknak nagyon nehéz a formulájuk. Ez azt jelenti, hogy egy kis időt kell töltenie az ilyen típusú alapozó felvitelével. 

Továbbá, bármilyen nagyszerű is a készítmény, ez a krém még mindig nehezen ül a bőrön. Ezért nem igazán a legjobb választás rendszeres használatra, és csak különleges események alkalmával használható. 

Azt is fontos megjegyezni, hogy ez a fajta alapozó nem biztos, hogy alkalmas a texturált bőrűek számára, mert csak súlyosbítja a problémát. Számos más típusú alapozó létezik, amely jobban megfelel a pattanásos, heges bőrre és a nagy pórusokra, és az alapozó krém biztosan nem tartozik ezek közé.

A krém alapozók legjobb alkalmazási módjai 

Most, hogy már tudsz néhány dolgot a krémalapozókról és azok előnyeiről és hátrányairól, itt az ideje, hogy felfedezd, hogyan alkalmazhatod sikeresen ezeket a termékeket. 

Alapozó krém Nabla
Alapozó krém Nabla

Az első dolog, amit a krémes alapozó felvitelénél figyelembe kell vennie, az a speciális eszköz, amelyet a felvitelhez használni fog. Kipróbálhatja az ujjbegyeit, a szivacsot vagy a sminkkefét.

Használjon alapozóecsetet a krémes alapozók felviteléhez 

Ha sminkelőecsetet fog használni, mindenképpen kúpos ecsetet használjon, mert ez a speciális típusú alapozóecset teljes arcot és egyenletes fedést biztosít. 

Makeup Revolution – Fast Base Stick alapozó F1 F2 F3

Az alapozóecset használatával egyenletes fedést érhet el bizonyos részeken, például a hajvonal mentén, az orrlyukak körül és a szemhéjakon. 

Használjon szivacsot a krémes smink felviteléhez

Sminkszivacsot, amelyet a Pink Panda online kozmetikai áruházban vásárolhat meg, használhat, ha építhető és áttetsző fedést szeretne elérni. A kozmetikai szivacs a legjobb eszköz a teljes és egyenletes fedés eléréséhez krémes alapozóval. Ezek a szivacsok gyakran sűrűek és íveltek, hegyes végűek. 

A sminkszivacsnak van egy ívelt része, amelyet az arc nagyobb részeire használhatsz. A hegyes végét a kisebb területeken, például az ajkak és a szemhéjak körül használhatja. 

Olvasd el a következő cikket is: Kender alapú gyógyteák és relaxáló olajok

A gyógytea egyszerű és pihentető kiegészítője lehet a lefekvés előtti rutinodnak. Sokféle gyógyteát gyakran használnak természetes gyógymódként a relaxáció és az alvás elősegítésére.

Vigyen fel krémes alapozót az ujjaival 

Az ujjbegyeit is használhatja a krémes alapozó felviteléhez az arcra. Mindössze annyit kell tennie, hogy egy kis mennyiséget tesz az ujjaira a termékből, majd óvatosan felvinni az egész arcra. 

De még ha ez a módszer a leggazdaságosabb megoldás is, nem könnyű folyamat, és nem feltétlenül nyújt jó lefedettséget. 

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: