Élvezze a luxusszállást a Hotel Thermana Laško szállodában

A komplexumot a Savinja folyó mentén, a háttérben buja dombokkal, érintetlen természeti környezetben találja.

A fenséges Hum-hegy, más néven a “Laški Triglav” a szálloda felett magasodik, és festői kilátást nyújt Laško városára. Laško városközpontjába mindössze 15 perces frissítő sétával juthat el a Savinja folyó két oldalán húzódó, kialakított sétautakon.

Fedett medence v Hotel Thermana Laško
A Hotel Thermana Laško számos fedett medencét kínál

Parkolóhely 

A Hotel Thermana Laško szálloda vendégei ingyenesen parkolhatnak a szálloda tágas parkolóiban és a garázsban. Ez fizetős, és a szálloda területén belül található. 

Be- és kijelentkezési idők

A szállodába érkezéskor tájékoztatjuk, hogy a szobák délután 2 óra után állnak rendelkezésre. Eközben a távozás napján reggel 11 óráig el kell hagynia a szobáját. 

Szállodai kapacitás

A Hotel Thermana Laško vendégei 7 szállodai lakosztály és 181 korszerű szállodai szoba közül választhatnak.

Hotel ajánlatok 

A szálloda komplexuma végtelen módot kínál arra, hogy egy fedél alatt élvezze és élvezze a test és a lélek teljes kikapcsolódását. 

Az utazás a termálvíz ivócsarnokban kezdődhet. Itt élvezhet egy pohár frissítő laškói termálvizet, amely felélénkíti és stimulálja a testét, és egyúttal javítja a közérzetét. 

Tökéletes családi hétvége a Terme Laško-ban – Thermana

A termálközpont kiváló üvegkupolája alatt lenyűgöző vízi relaxációs lehetőségek széles választékát találja. A Wellness Spa Központ is izgalmas fürdők, masszázsok, valamint egyéb magas színvonalú ápolási szolgáltatások és relaxációs kezelések izgalmas választékát kínálja. 

Ezek egyike a Sör és méz wellness kezelések, amelyek egyedülálló élményt nyújtanak, és kizárólag csak Laškóban találhatók, így mindegyiket érdemes kipróbálni. 

Egy másik kihagyhatatlan élményt a Thermana & Veda Ayurveda Centre Laško kínál. Itt egy indiai szakértő szakemberekből álló csapat segít a test méregtelenítésében, és sokkal közelebb hozza Önt a jó egészséget elősegítő összes keleti bölcsességhez. 

A szálloda konyhája garantáltan elkápráztatja a pocakját. Ízlelőbimbói a szállodájukban vagy À la carte-ban élvezhetik az ínyencségeket. A kávézó kellemes hangulatát is élvezheti a mindenféle desszertek és italok széles választékával. Változatos animációs programmal is várják, amely egészen új szintre emelheti a nyaralás élményét. 

Összefoglalva, itt vannak azok az ajánlatok, amelyeket kipróbálhat és megtalálhat ebben a kivételes szállodában:

  • Éttermek és kávézók 
  • Kongresszusi Központ
  • Fitness központ
  • Szauna központ
  • Termálközpont üvegkupolával
  • Termálvíz ivócsarnok
  • Thermana & Veda Ayurveda Központ
  • Wellness Spa központ

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: