A legjobb dolgok a vásárlás Szlovénia ingatlan eladó

Bár a bűnözési ráta Szlovéniában nem teljesen hiányzik, a jó hír az, hogy nagyon alacsony. Ez egy olyan hely, ahol a gyerekek még mindig az utcán játszhatnak és szórakozhatnak, anélkül, hogy a szülőknek aggódniuk kellene értük. 

A nap bármely szakában sétálhat az utcákon. Az emberek még a járműveiket is nyitva hagyják, amikor vásárolni mennek. A statisztikákból az is kiderül, hogy Szlovéniában a legalacsonyabb a gyilkosságok aránya az egész EU-ban.

Elképesztően magas szintű angol nyelvtudás

Egy bizonyos korosztályhoz tartozó szlovének közül sokan olyan szinten beszélik az angolt második nyelvként, hogy azzal csak a skandinávok vetekedhetnek. Ha úgy dönt, hogy megvásárol egy eladó szlovéniai ingatlant, biztos lehet benne, hogy nem lesz nehéz kommunikálni velük, mert sok ingatlanügynök lenyűgözően folyékonyan beszél angolul.

Szlovénia az egyetlen európai ország, amely kezelhető távolságra köti össze az Alpokat, a Földközi-tengert és a Pannon-síkságot

Ne feledje azonban, hogy ez egy kétélű kard is lehet, ha a szlovén nyelv tanulását tervezi. Ugyanis előfordulhat, hogy csak korlátozottan lesz lehetőséged gyakorolni az új nyelvet. A szlovének többsége háromnyelvű is, jellemzően az anyanyelvük és az angol mellett olaszul és németül is tudnak. 

Ideális elhelyezkedés Európa szívében

Szlovénia inkább Közép-, mint Kelet-Európához szeretne tartozni, és erre jó okuk van. Földrajzi szempontból a nemzet sokkal nyugatabbra fekszik, mint azt a legtöbb ember gondolná, hiszen Ausztráliával és Olaszországgal, valamint Horvátországgal és Magyarországgal határos.

Kranjska Gora-i ingatlant
Szlovénia ideális elhelyezkedése miatt a Kranjska gora-i ingatlankeresés is jelentősen megnőtt.

Ljubljana mindössze néhány órányira van Zágrábtól, 2,5 órányira Velencétől és 3,5 órányira Bécstől. Kulturálisan és politikailag is úgy tűnik, hogy Szlovénia több közös vonása van Nyugat-Európával, mint a keleti blokkal. Az ország is fejlettebb, fejlettebb és modernebb, ami megmagyarázza a Kranjska Gora-i ingatlanok iránti megnövekedett keresletet.

Természetes pompa a legjobban

Egyetlen más ország sem rendelkezik olyan egységes szépséggel, mint Szlovénia. Olyan egyedülálló szépséggel rendelkezik, amitől szinte pillangókat fogsz érezni a gyomrodban. 

A jó hír az, hogy rengeteg hotspotot lehet ott megnézni. Piran és Ljubljana régi központja és a Bledi-tó az ország csinos pin-upjai. De bárhová is megy, a szíve biztosan beleszeret a hátország festői falvaiba, a tengerparti terrakotta városokba, a déli szőlőskertekbe és a Júliai-Alpok sziklás hegyeibe.

Tartós vidéki hagyományok

Ha megkérdezi az eladó szlovéniai ingatlanok vásárlóit, amelyeket a szlovéniai ingatlan-weboldalon keresztül vásároltak az elitepropertyslovenia.com, biztosan elmondják, hogy az egyik ok, amiért szeretnek az országban élni, az az, hogy olyan érzés, mintha visszautaznának az időben.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: