Ismerd a sminkes ecseteidet

Gömbölyű ecset

Airbrush szerű, hibátlan megjelenést hoznak létre. A gömbölyű ecsetek megjelenése egyedi, mivel 2 jellegzetes hosszúságúak a szálak. Az ecset rostjai rostos ömlesztett anyagból állnak, az ecset maga pedig dús és tömött. Jól jönnek ezek az ecsetek akkor, ha a smink rétegeit akarod egymásra építeni.

Kontúr ecset

A kontúr ecset a meghatározott arcszerkezet és az arccsontok kiemelésére szolgál. Mivel a kontúrkészítés meglehetősen bonyolult készség, anélkül ne is próbálkozz, hogy lenne egy kifejezetten erre való ecseted. A ferde ecsetek jobbak, mint a lapos társaik, mivel lehetővé teszik az arc természetes görbéinek követését.

Smink ecsetek: Real Techniques Sculpting Brush
Smink ecsetek: Real Techniques Sculpting Brush – nagy kontúr ecset

Beauty Blender

A beauty blendereket száraz és folyékony alapozó, korrenktor, highlighter és pirosító felviteléhez használják. Jó okkal kedvelik a nők ennyire ezeket a sminkszivacsokat.

Video: Beauty blendereket

Kiválóan alkalmasak különféle termékek, például alapozók, krémek (www.pinkpanda.hu) vagy fényvédők alkalmazására. Leggyakrabban alapozóhoz, pirosítóhoz, highlighterhez és bronzosítóhoz használják.

Szilikon Blender

A szilikon blendert az alapozók zökkenőmentes felhordására és a termékek elkeverésére használják. Általában a szilikon blenderek laposak, és könnycsepp vagy ovális alakúak. A szilikon blenderek használata során a legjobb bennük az, hogy semmilyen anyagot nem szívnak fel, ami azt jelenti, hogy nem pazarlod a terméket.

Pirosító ecset

A pirosító ecset segít a pirosító felvitelében, amivel fiatalos és friss lesz az arcod. Meglepően hasonlítanak a púder ecsetre, viszont ezek kicsit durvábbak és kevesebb területet fednek le egyszerre.

Legyező ecset

Ezeket highlighter használatához alkalmazzák főleg, valamint a sötét vonalak és a hibák elsatírozásához. A legyező ecsetek a nevüket az alakjukról kapták. Mindenképp megéri beszerezni ezeket az ecseteket, nagyon hasznosak lehetnek a smink eszköztáradban.

Szemhéjpúder ecset

A szemhéjpúder ecsettel könnyen festheted a szemed. Ezek általában kicsi, gyakran keményebb ecsetek, amelyek a szemhéjfestéket felviszik a szemhéjra. Ez egy csodálatos eszköz, amely szemhéjfesték alapozására is felhasználható.

Ívelt szemhéjpúder ecset

Ezeket az ecseteket a szem sminkjének elkenésére és kontúrozására használják. A professzionális smink szerelmeseinek a szögletes szemhéjfesték ecsetek feltétlenül szükségesek lehetnek. Segítségükkel intenzív színeket vihetünk fel, és a cut-crease elkészítésében is nagyon hasznosak.

Olvassa tovább az o témáról szóló teljes cikket smink ecsetek.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: