Tudja meg az igazságot a NYX sminkekről!

A NYX a különféle sminkekről és a gyönyörű színekről ismert, így minden bizonnyal abszolút beleszeret mindenbe, ami NYX. Tehát, ha a befektetéshez legjobban illeszkedő termékeket keresi, soha nem tévedhet a NYX termékekkel.

NYX professzionális smink szemhéjpúder primer – Eyeshadow Base

Mit kell tudni a NYX kozmetikumokról?

Kicsiben, 1999-ben alapította meg a céget Toni Ko. A NYX Cosmetics először csak a szakemberek számára volt elérhető. Globális igazgatója szerint a márka szájról szájra terjedt és nőtt. A társaság székhelye Los Angelesben volt, és a sminkes művészek és a filmipar számára is elérhetővé vált.

NYX Professional Smink Suede Matte Lipliner – Elektromos sokk

A NYX Cosmetics kicsi volt, és a márka mögött álló emberek biztosították, hogy mindig jelen legyenek a releváns kereskedelmi kiállításokon. Ahogy egyre több helyen jelentek meg és folyamatosan növekedtek, sok ember lenyűgözte a NYX Cosmetics minőségi termékeinek megfizethetőségét. Manapság a NYX alapvetően az L’Oreal konglomerátum alá tartozik, és nemcsak országszerte, hanem a világ különböző részein is megtalálható különféle nagy üzletekben.

Míg más márkák elvégzik a termékfejlesztést maguknak, a NYX Cosmetics gyakran felkéri a YouTube sminkértő szakértőit és bloggereit a vállalat székhelyén LA-ben, hogy konzultálhassanak új színek, képletek és termékek bevezetését illetően.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: