Miért érdemes befektetni a csomagtartó tálcákba?

Az egyedi méretű csomagtartó betéteket úgy gyártották, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek az autó csomagtartójához. Ezeket általában azok a gyártók készítik, akiknek fő tevékenysége a csomagtartó tálcák gyártása bizonyos autókhoz.

Univerzális csomagtartók

Csomagtartó tálcákra

Az univerzális csomagtartó betétek három standard méretben kaphatók, nevezetesen nagy, közepes és kicsi. Mivel ezek a méretek nem veszik figyelembe a csomagtartó mélységét vagy alakját, nem valószínű, hogy azok megfelelően és biztonságosan illeszkednek, és hiányosságok maradhatnak, ha szokatlan alakú csomagtartója van.

Gyártmányként készített csomagtartó tálcák

Az autógyártók termékcsomagoló betéteket is gyártanak az általuk gyártott járművekhez. Ezek nagyrészt extrákként választhatók meg, amikor autót vásárolnak.

Tulajdonságok, melyekre érdemes figyelni csomagtartó választáskor

Vízállóság

Ha kutyája van, vagy gyakran sáros vagy nedves kültéri felszerelést hordoz a csomagtartóban, tanácsos vízálló autócsomagtartót használni. A bélés vízálló anyagai megakadályozzák a folyadékok bejutását a csomagtartó szövetébe, amelyek olyan szagokat és foltokat okozhatnak, amelyeket később nehéz eltávolítani.

Sok csomagtartótál vízálló anyagból készül, ám a különbség a hosszabb alakban rejlik. Ha a betét csak a csomagtartó alját takarja, akkor a víz könnyen elérheti a széleit és károsítja a csomagtartó oldalát.

Olvassa el a témakövetési cikket csomagtartó tálcákra.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: