Fenntartható és megfizethető kozmetikumok

Főleg egy cég van, amelyik arra törekszik, hogy a professzionális sminket még elérhetőbbé tegye a szépségfüggők számára. A NYX kozmetikumokról beszélünk.Ez a márka, amely az árnyalatok széles választékáról, a professzionális minőségű palettákról, a pigmentekkel teli rúzsokról és a precízen és könnyedén felcsúszó szemceruzákról ismert, gyorsan belopta magát sok fogyasztó szívébe, még a legszkeptikusabbakéba is.

A kedvenc termékek, bestsellerek választéka széles és változatos: Hogy csak néhányat említsünk, a Can’t Stop Won’t Stop alapozó és concealer válogatott árnyalatai, a könnyű, vízálló és teljes fedést biztosító, egész nap hibátlan, matt felületet biztosító, minden bőrtónusra alkalmas alapozó; a Butter Gloss, az ajakápoló “it” gloss és bestseller, amely a tökéletes színfoltot kínálja; az Ultimate Shadow paletta, amely 16 nagy teljesítményű szemhéjfestékkel és préselt pigmentekkel van tele, különböző textúrák és felületek keverékével; az ikonikus, első ízben kifejlesztett bársonyos Soft Matte ajakápoló, amely krémes színt és puha, matt felületet biztosít; és a Fixing Spray no. 1, matt és ragyogó a tartós pillantásért. Röviden: a kedvencek sokan vannak, de lássuk, mit kell tudni a NYX kozmetikumokról.

Főleg egy cég van, amelyik arra törekszik, hogy a professzionális sminket még elérhetőbbé tegye a szépségfüggők számára. A NYX kozmetikumokról beszélünk.

NYX kozmetikumok

A NYX Cosmetics egy bankképes kozmetikai márka, amely évek óta a szépségápolás megszállottjai, de a pénztárcájukhoz mérten a legfontosabbak közé tartozik. Szépségbloggerek és profi sminkesek egyaránt rajonganak a márka innovatív termékeiért, és szeretik, hogy a cég alacsonyan tartja az árakat, még akkor is, ha a választék bővült. A NYX alapítója, Toni Ko 1999-ben indította el a céget, és a Marie Claire-nek elmondta, hogy a cég fő célja az volt, hogy egy igazán megfizethető és igazán jó terméket hozzon létre (a spórolás szempontjából). “Rájöttem, hogy az áruházakban árult presztízsmárkák és a drogériákban árult tömegmárkák között szakadék tátong, és nem volt jó minőségű, stílusos csomagolású, megfizethető árú termék. Az volt a küldetésem, hogy áthidaljam ezt a szakadékot” – mondja Ko. A vállalat az első évben 2 millió dollárt keresett. Ezt követően 2014-ben felvásárolta a jól ismert L’Oreal márka, amely vállalta, hogy megtartja a NYX Cosmetics filozófiáját, azaz a magas minőséget alacsony áron. 

Nyilvánvaló, hogy az egyre igényesebb és tudatosabb piac némi átláthatóságot is követelt a termékek megvásárlása és világméretű bevezetése után, különösen az állatkísérletek, a gyártás fenntarthatósága és a vegán termékcsalád szükségessége tekintetében. De nézzük meg egyenként a NYX kozmetikumok ezen tulajdonságait.

A NYX Cosmetics egy bankképes kozmetikai márka, amely évek óta a szépségápolás megszállottjai, de a pénztárcájukhoz mérten a legfontosabbak közé tartozik.

A NYX kozmetikumok kegyetlenségtől mentesek?

A NYX kozmetikumok valóban Cruelty-free! A NYX kozmetikumok egyetlen összetevőjét, összetételét vagy késztermékét sem tesztelik állatokon a világon sehol.

Meg kell azonban jegyezni, hogy a NYX a L’Oreal tulajdonában van, egy olyan anyavállalaté, amely a helyi törvények által előírt esetekben végez állatkísérleteket, de mindig is felelősségteljesebb volt ezen a területen és különösen ennél a márkánál.

A NYX kozmetikumok valóban Cruelty-free! A NYX kozmetikumok egyetlen összetevőjét, összetételét vagy késztermékét sem tesztelik állatokon a világon sehol.

NYX Cosmetics állatkísérleti politika

A NYX megerősítette, hogy nem tesztelik termékeiket vagy összetevőiket állatokon, és nem kérnek meg másokat, hogy teszteljenek helyettük. Beszállítóik szintén nem végeznek állatkísérleteket, és nem engedik meg, hogy termékeiket állatokon teszteljék, ha a törvény előírja. És végül, termékeiket nem árulják a kínai kontinensen vagy bármely más olyan országban található üzletekben, ahol esetleg állatkísérleteket írnának elő. A NYX Cosmetics tehát olyan etikus választással büszkélkedhet, amely mind a gyártásra, mind a forgalmazásra kiterjed.

https://www.youtube.com/watch?v=y0JMX9AjHPA

A NYX kozmetikumok vegán márka?

Nem minden NYX kozmetikai termék vegán, mivel egyes termékeik méhviaszt, lanolint, kármint, állati összetevőket vagy melléktermékeket tartalmaznak. A NYX azonban rendelkezik néhány vegán opcióval.

A NYX kozmetikumok weboldalának külön erre a célra fenntartott oldalán megtudhatja, hogy mely termékeik vegánok. Emellett minden vegán termékük jelölve van, és ennek eredményeként , könnyen megtalálható a weboldalukon a termékleírásban. Vegán termékek listája

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: