A Legjobb Nyx Rúzs Minden Lány Számára

Nyx Doll

A Nyx rúzs egy hivatalosan alátámasztott szívtipró, gyönyörű, mély kacér rózsaszín árnyalatával, matt felületének köszönhetően hosszantartó hatású. Bevásárlás vagy akárcsak egy lányos nap alkalmával bátran használd!

Nyx Femme

Itt az ideje, hogy Ön is elérje a tökéletes korall szépséget. A Nyx rúzs a legjobb választás a nyári napokra. Pompás színes darabkáival és csodálatos hosszantartó képességével tökéletes fegyver, ha a nyár beindultával te is femme fatallá szeretnél válni!

Nyx rúzs

Nyx Frappucino

A rúzsok listája nem lehet teljes, ha nincsenek nude színek. Ez egy könnyedén viselhető rózsaszín nude melyet meleg aláfestéssel ajánlott viselni. Mivel nude rúzsról van szó, így tökéletes viselet irodában is.

Nyx Gardenia

Ugyanolyan szép, mint a vintage neve. Ez a rúzs is nagy örömmel használható fényes fukszia színének köszönhetően, piros aláfestéssel. Ez egy merész és heves szín, melynek viseletével biztosan rád terelődik majd a figyelem. Ez a Nyx rúzs pigmentált, intenzív és fényes. 

Nyx Heredes

Őszibarack és korall színekről van itt szó. Ez a rúzs terrakotta színű és még sötétebb bőrszínű hölgyeknek is megfelelő viselet. 

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: