Hogyan szabaduljak meg a ráncaimtól otthon

Az emberi testnek remek képessége van a bőrön keresztül való méregtelenítésre. Így távoznak a különböző toxinok. Ez a folyamat azonban csak akkor működik megfelelően, ha az ember teste tökéletes egyensúlyban van ásványi anyagokkal és vitaminokkal.

Ha a teste nem kapja meg azt, amire szüksége van, a különféle méreganyagok károsíthatják az elasztint, a kollagént és más, a bőr rugalmasságáért felelős anyagokat.

Ránctalanító krém

Az egészséges étrend a legegyszerűbb módja annak, hogy a testét minden szükséges tápanyaggal ellássa. A sovány fehérje-, zöldség- és gyümölcstartalmú étrend betartásával működik a test a legjobban, így fog a méregtelenítés is a lehető leghatékonyabb lenni.

Nagyszerű továbbá a különféle vitaminok rendszeres szedése. Pótolja az étrendből esetlegesen hiányzó ásványi anyagokat és nyomelemeket is.

Legyen helyes bőápolási rutinja

Ha komolyan gondolja a ráncok elleni küzdelmet, akkor elengedhetetlen egy helyes bőrápolási rutin kialakítása segítséggel ránctalanító krém.

Ránctalanító krém

Mossa, hámlasszja, hidratálja a bőrét rendszeresen, és ne feledjen fényvédőt használni. Ezek a legfontosabbak. Ha ezeket rendszeresen elvégzi, akkor biztos lehet benne, hogy az arcán, dekoltázsán és nyakán egészséges és ragyogó bőre marad jó sokáig (Lux Factor).

Nem számít, milyen rutint választ, csak figyeljen arra, hogy ne vigye túlzásba. A túlzott radírozás és mosás többet árt, mint használ, hiszen könnyen kiszárítja a bőrt. Hetente egyszer borotválkozzon maximum, és esténként egy gyengéd arclemosóval törölje át az arcát.

Olvassa el a következő cikket is: Fenntartható és megfizethető kozmetikumok

A NYX Cosmetics egy bankképes kozmetikai márka, amely évek óta a szépségápolás megszállottjai, de a pénztárcájukhoz mérten a legfontosabbak közé tartozik. Szépségbloggerek és profi sminkesek egyaránt rajonganak a márka innovatív termékeiért.

Szokjon le a hunyorgásról!

Tudta, hogy az ismételt bőrmozgások ráncok kialakulásához vezethetnek? Ez azért történik, mert az öregedéssel a bőr veszít a természetes rugalmasságából.

Ha a bőr nem tud visszatérni az alaphelyzetébe, akkor először kisebb, majd nagyobb ráncok alakulnak ki. Ilyen ráncok alakulnak ki például a szem körül is.

A szemráncok elkerülésének egyik jó módja, ha napszemüveget visel minden alkalommal, amikor kimegy az utcára. Szemüveget is érdemes viselni, ha mondjuk könyvet olvas, tévét nézne vagy számítógépen dolgozna.

Hagyja abba a dohányzást

Régóta ismert, hogy a dohányzás súlyos bőrkárosodást okozhat, hiszen felgyorsíthatja a bőrben az esszenciális elasztin és kollagén lebontását. A dohányzás a bőrt vékonyá és szárazzá teheti, ezzel is elősegítve a ráncok megjelenését.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: