A négy legjobb Catrice mascara termék

Egy kutatás kimutatta, hogy a fáradtság jeleit eltüntető termékek a legismertebbek és a legközkedveltebbek, bár számos megkérdezett személy még nem talált rá a Szent Grálra. Kétségkívül, a megfelelő szempillaspirál megtalálása ijesztő feladatnak tűnhet. Rengeteg kérdés felvetődhet, mint például: csomósodik-e? Bele kerül-e a szemhéjak alá? És sok más.

A legjobb Catrice szempillaspirálok

A legjobb Catrice szempillaspirálok, melyekre minden tartózkodás nélkül költhet:

Pixi by Petra Lash Lift 188

Ez egy szuper két-kamrás szempillaspirál intenzív megjelenéssel. Ha dúsító szempillaspirál kefét szeretne, mely ideális a felső szempillái számára, akkor egyszerűen csak csavarja ki a teljes pálcát.

Legjobb Catrice szempillaspirálok

Azonban, ha magában a felső részt csavarja ki, akkor egy vékony pálcát fog kapni, mely ideális az alsó szempillák számára, a nehezen elérhető vékony szálakra, melyek a szem belső sarkaiban helyezkednek el.

Glossier Lash Slick

Vannak-e olyan időszakok, amikor csak azt szeretné, hogy ébernek tűnjön? Akkor a Stowaway Vízálló és dúsító szempillaspirál minden, amire szüksége van. A termék legnagyobb előnye, hogy hosszabbít és dúsít anélkül, hogy bármilyen atipikus csomósodást és dús hatást eredményezne. Olyan mintha sokkal jobban megismerné a saját szempilláit.

Olvassa el a témáról szóló cikket legjobb Catrice szempillaspirálok.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: