Milyen ásványi anyagok vannak az ásványvízben Donat Mg?

Nehézségeid vannak a fürdőszobában? Ne aggódj, mert biztosan nem vagy egyedül. A székrekedés valójában nagyon gyakori probléma. Szinte mindenki szenvedett már életében legalább egyszer székrekedéstől. A lakosság nagy része krónikus bélproblémákkal küzd. 

Egyre több embernek vannak székrekedési és lassú emésztési problémái. Jó dolog, hogy most már vannak olyan termékek, amelyek segítenek enyhíteni a problémákat. Az egyik ilyen a Donat Mg. Tehát, milyen ásványi anyagok vannak a Donat Mg ásványvízben, ami nagy segítséget nyújt a székrekedés enyhítésében?

A Donat gyors áttekintése 

Ez egy olyan természetes ásványvíz, amelynek egyedülálló összetétele klinikailag bizonyítottan serkenti az emésztési folyamatot. Csak hogy tudd, ez a víz tartalmazza a legmagasabb természetes magnéziumtartalmat a világon található többi ásványvízhez képest. 

Donat Mg
A Donat Mg ásványvíz a következő ásványi anyagokat tartalmazza: kalcium, hidrogén -karbonát, magnézium, szulfát

Mivel a magnézium több mint 300 biokémiai folyamatban működik, ez csak azt jelenti, hogy a szervezetnek mindenképpen szüksége van rá. Nagyon ajánlott, hogy ezt a vizet naponta igya meg megelőző céllal az általános egészség és jólét érdekében. 

A Donat ásványi anyag tartalma

Ezt a természetes ásványvizet a sziklákból származó alapvető ásványi anyagokkal dúsították, amelyekről kiderült, hogy nemcsak az emésztésre, hanem – ami még fontosabb – az általános közérzetre is pozitív hatással vannak.  

A Donatról kiderült, hogy biztonságos és természetes ivóvíz. Nincs szükség arra, hogy a szervezeted hozzászokjon a Donat hatásaihoz, mivel ezek mechanikusak. A víz az ozmózis elve alapján működik. A szulfátok vizet vonnak el a bélfal sejtjeiből, ami növelheti a béltartalom térfogatát. A magnéziuma tovább lazíthatja az emésztőrendszer izmait, ami segíti a szulfátok kiváltását és a perisztaltika elősegítését.  

Videó: Még neked is Donat Mg -re van szükséged

Ez a víz az öt ásványi anyag egyedülálló természetes kombinációjával rendelkezik, amely a titkos recept a szervezet rendszeres működésére és általános jólétére gyakorolt pozitív hatásai mögött.  

Íme egy gyors áttekintés a Donat ásványvízben található ásványi anyagokról:

Kalcium 

A kalcium alapvető szerepet játszik a csontok egészségében, a különböző tápanyagok lebontásában, valamint a szív- és érrendszer, az izomzat és az idegrendszer normális működésében. 

Hidrogén-karbonátok

A hidrogénkarbonátok megfelelő egyensúlyt biztosítanak a gyomor és a nyelőcső között. Ezek képesek magukhoz a savakhoz kötődni, és ennek eredményeként segítenek csökkenteni az égő érzést, amikor gyomorégést tapasztalunk.  

Magnézium

A magnézium fontos ásványi anyag, amely több mint 300 biokémiai folyamat részese az emberi szervezetben. Ez az ásványi anyag nélkülözhetetlen a csontok keménységéhez és a zavartalan emésztéshez, és fontos a normális szívritmushoz is. 

Szulfátok

A szulfátok nagyon fontos szerepet játszanak az egészségesebb emésztés fenntartásában, természetes hashajtó hatásukkal. Még a gyomornyálkahártya megfelelő vérkeringését is elősegíthetik. 

A Donat különböző ásványianyag-tartalmának köszönhetően könnyen belátható, hogy ez az igazi csodavíz, amelyet már ma el kell kezdenie inni.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: