Ránctalanító krém és a bőrre való hatása

Ránctalanító krém kiválasztásakor fontos figyelembe venni a készítmény minőségét és olyan termékeket választani, amelyek megfelelnek a jelenlegi bőrállapotának, és amelyek a bőrt aktívvá teszik, korától függetlenül. Fontos az is, hogy ne kezdje el a ránctalanító krémet túl korán használni, mivel az “öregedésgátló” krémek jellemzően magas koncentrációban tartalmaznak hatóanyagokat. Ezek a termékek kompenzálhatják a hatóanyagok hiányát a bőrben, megváltoztathatják a bőr bizonyos folyamatait, amelyekre szükség van.

Ránctalanító krém

Természetes olajok az érett bőr számára

Időnként jobb, ha a természetes termékeket és a növények előnyeit használja, hogy a bőr fiatal és friss legyen. Mindezeket a természetes gyógyszereket a Lux-Factor.hu online áruházban találja meg. Néhány növényről és olajaikról ismert, hogy nagyon kedvesek a bőrünknek és megakadályozzák a ráncokat, és gyakran nélkülözhetetlenek a jó ránctalanító krémekhez.

A csipkebogyó olaj erős antioxidánsokat tartalmaz. A zsírsav egyedülálló kombinációjának köszönhetően, amely megakadályozza a szabad gyököket, rendkívül erős regeneráló olaj is, amely erősíti a bőr tónusát. A makadamia dióolaj rendkívül gyorsan felszívódik a bőrbe. A makadamia dióolaj arany színű, jellegzetes dió aromájú és finom textúrájú. Gazdag palmitoleinsavban található, amely megtalálható a fiatal bőr zsírjában, ezért rendkívül alkalmas a száraz és érett bőr kezelésére. Ez az olaj gyakran megtalálható a legjobb ránctalanító krémek szerves részeként. A vadrózsa olaja rendkívül gazdag esszenciális zsírsavakban, valamint a karotinoidokban és az E-vitaminban. Különösen hatásos a ráncok és a hiperpigmentáció kezelésében, mivel jól működik kankalinolajjal kombinálva. Hatékonyan megnyugtatja a bőrt, elősegíti annak hidratálódását és regenerálódását, és csökkenti a ráncokat. Gazdag nélkülözhetetlen zsírsavakban.

Ránctalanító krém

Az arganolaj a ránctalanító krém részeként nagyon magas telítetlen zsírsavtartalommal rendelkezik, beleértve a linolsavat, és védi a bőr regenerálódását.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: