Vásárlási útmutató az autós sítárolóhoz

Nem minden állvány képes azonos számú felszerelés kezelésére, ezért alapvető fontosságú ellenőrizni, hogy az új tartóba belefér-e annyi, amennyire szüksége van. Az állványok többsége 4 snowboardot vagy 6 pár sílécet tud tárolni. Ha nem biztos abban, hogy a szükséges mennyiség elfér-e, ellenőrizze az ügyfelek véleményét, vagy kérdezze meg a gyártót.

Be- és kirakodás

Egy másik dolog, amelyet szem előtt kell tartania, az, hogy milyen egyszerű a ki- és berakodás. A hideg körülmények miatt érdemes odafigyelni az állvány nagy kioldó gombjaira. Ez azt jelenti, hogy nem kell levennie a kesztyűt a felnyitásához, ami extra bónusz havas körülmények között.

Keret

A sítárolók árban nagyon különbözőek lehetnek. Tehát, költségvetésétől függően, válassza ki azt, amely megfelelne a pénztárcájának és az igényeinek is.

Autós-síállványt

Autós sítároló felszerelése

Az autó sítartó felszerelése általában egyszerű feladat, amelyet otthon is megtehet akár szerszámok vagy barkácstudás nélkül is. A folyamat a gyártótól függően változik, még akkor is, ha a sítárolót a meglévő keresztrudakra telepíti.

Folytatódik olvasó egy cikket a témában autós-síállványt.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: