Gumi Csomagtartó Szőnyegek

Anyag és felépítés:

A gyártáshoz használt gumi legyen jó minőségű. A szilárd anyagnak rugalmasnak kell lennie, hogy ha nem használja, akkor könnyen feltekerhető legyen. Ugyanakkor merevnek is kell lennie, hogy tartós legyen. A megerősített élek segítenek a napi kopással szemben növelni a tartósságot.

Csúszásmentes felület:

A legjobb bélelő szőnyegek biztosítják a 100% -os csúszásmentes felületet, hiszen senki sem akarja, hogy a nehéz rakomány csúszkáljon a csomagtartóban.

Emelt szél:

A gumi szőnyegek állítólag védik a szőnyeget a szennyeződésektől és a kiömlésektől. Az emelt élek is ezt a célt szolgálják.

Ellenáll a vegyi anyagoknak, az üzemanyag-kiömléseknek és az UV-fénynek:

Gumi csomagtartó bélések

A veszélyes és nehéz vegyi anyagok eróziót okozhatnak a gyengébb minőségű betétekben. A jó csomagtartó bélésnek ellenállónak kell lennie az erős vegyi anyagokkal és az UV-vel szemben is. Ez azért fontos, hogy ha napsütötte helyen parkol, akkor is kibírja a szőnyeg.

Illeszkedés és felszerelés:

Az ideális az, ha olyan csomagtartó bélelő szőnyeget választunk, amely kifejezetten az autó modelljéhez lett gyártva. Kerülni kell a bonyolult kiegészítőkkel és ragasztókkal ellátott betéteket.

Folytassa a teljes cikk olvasását a gumi csomagtartó bélések.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: