Hogyan használja a méhsejtmérleget?

A méhkaptár mérleg az M gomb megnyomásával és elengedésével kapcsolhatja be. A kijelzőn átmenetileg cAo jelenik meg. A készülék hangjelzést ad, és a piros LED egyet villog. A készüléket kg-cm-ben történő mérésre állították be, amit a kijelző jobb alsó részén láthat. Csak nyomja meg, majd engedje fel kétszer az U gombot, így kg-cm-ről in-lbs-re válthat. Kapcsolja ki a kijelző bal felső sarkában található, lefelé mutató egyenes nyilat. Ehhez egyszer nyomja meg és engedje fel a T gombot.

Méhkaptár mérleg
Méhkaptár mérleg alkatrészek

Most már használhatja a készüléket a kaptárak mérésére. Feltéve, hogy nem változtat rajta, a kezdeti beállítások az akkumulátor cseréjéig vagy lemerüléséig változatlanok maradnak. De erősen ajánlott, hogy a mérések elvégzésekor ellenőrizze ezt a kijelzőt, ha véletlenül megváltoztatná a beállításokat. 

Hogyan működik a méhkas mérleg?

Valójában nagyon egyszerű mérlegelni a méhcsaládokat. A kezdéshez össze kell szerelnie a mérleg összes alkatrészét. Csatlakoztassa a nyomatékadapter férfi végét a ½”-os meghajtás 3/8″-os meghajtó adapteréhez. Csatlakoztassa az adapter hímvesszős végét az emelőtartó négyzet alakú kivágásához. Csatlakoztasson egy 1/2″-os megszakító rudat vagy meghajtású racsnit a nyomatékadapter női végéhez. 

Mennyit nyom valójában egy mély doboz méz?

Ezután a mérleggel (honigschleudern.eu) szinte bármit lemérhet, amire szüksége van vagy amit csak akar. Csak a tárgy egyik oldalát vagy végét kell elég magasra emelnie ahhoz, hogy a konzolt nagyjából középen be tudja helyezni és fel tudja emelni alatta. Csak be kell kapcsolnia a készüléket, és az 1/2″-os racsni segítségével stabilan és lassan el kell forgatnia az óramutató járásával megegyező irányban az emelőtartót, amíg a tárgyat körülbelül ¼” magasságig nem emeli. A készülék azonnal megjeleníti a súlyt, és Ön leteheti a tárgyat. 

Olvassa el a következő cikket is: A hidegen sajtolt kutyaeledel előnyei és hátrányai

A kisállat-szülők bundás csemetéik étrendjének széles választékából választhatnak. A szokásos nedves vagy száraz állateledeltől a gabonamentes, vegetáriánus, hidegen sajtolt és rovaralapú eledelekig a lista csak folytatódik. Ez a cikk a hidegen sajtolt kutyatápot kívánja megvizsgálni, és azt, hogy ez jobb választás-e szőrgombócának, mint a hagyományos kutyatáp.

A feltüntetett érték a tárgy teljes súlya fontban, feltételezve, hogy a tárgy súlya többé-kevésbé egyenletesen oszlik el. A súly rögzítése után nyomja meg és tartsa lenyomva az M gombot legfeljebb 2 másodpercig, hogy a kijelzőn nulla jelenjen meg.

Ha szeretné, megpróbálhat egy-két mérést végezni, majd összehasonlíthatja őket, vagy meghatározhatja az átlagot. Vegye figyelembe, hogy sokkal könnyebb lenyomni a racsnit, mint felfelé húzni. Az is nagyon fontos, hogy a nyomatékadapter ne érjen semmihez a mérés közben.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: