Tudnivalók az Autós Síléctartókról

A snowboardok és sílécek szállítása manapság sokkal egyszerűbb, mint régen. Ez a különböző autós síléctartóknak köszönhető.

Napjainkban sok féle tartó kapható a téli eszközökhöz. A legtöbb síléctartó alkalmas snowboardok és sílécek szállítására egyeránt. Néhány még akár egyéb eszközöket is képes tárolni, amellyel az egész család jól járhat. A lécek szállítása a kedvenc téli sportjához sok autóval lehetséges. Mi több, akár ön is felszerelhet egy síléctartót bármikor.

Síléctartók vs Snowboard Tartók – Mi A Különbség?

Síléctartó

Mivel a snowboardok és a sílécek hasonló vastagok, sok tartó alkalmas mindkettő szállítására. Más esetekben egy pár sílécet vagy egy snowboardot tud szállítani. A legsokoldalúbb síléctartók bármely eszköz szállítására alkalmasak.

Sok tartó alkalmas mindkettő szállítására, viszont közel sem hasonlítanak a kerékpártartókra. Ezért a legtöbb gyártó mellékeli a snowboard és sítartókat a téli tartók között, amelyek különböző sportfelszerelés szállítására alkalmasak.

Milyen Síléctartót Érdemes Választani?

Számos síléctartó létezik, amelyet érdemes számba venni. Ilyenek például a a tetőablakos síléctartók, állványok, rakodó dobozok, 4×4 állványok, valamint mágneses állványok.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: