2D és 3D POP  UP üdvözlőlapok minden alkalomra – születésnapok, esküvők, ünnepnapok, emléktárgyak, ajándékok üzleti partnereknek

Bemutatjuk a minden alkalomra megfelelő ötletgazdag 2D és 3D üdvözlőlapjainkat, melyeket kiváló dizájn jellemez, minőségi anyagok és modern lézer technológia az alakok kivágásához, de szorgalmas kezek is melyek az apró részecskékből hihetetlen lélegzetfojtó  jeleneteket alkotnak!

A GIT d.o.o. projektjéröl van szó, mely az Európai Unió  vissza nem térintendő támogatás segítségével vezeti a  projektet „A GIT cég kapacitásának bővítése a 3D üdvözlőlapok gyártási egységének fejlesztésével“.  A projektet pénzel támogatja az Európai Vidékfejlesztési Alap, a Koheziós és Versenyképes Operatív Program 2014-2020 keretein belül.

www.creative.popups.com

Mindannyian emlékezünk gyerekkori könyveinkre melyek lapjairól  mackók és királykisasszonyok ugráltak elő, ám a mi minden alkalomra megfelelő kreatív POP UP üdvözlőlapjaink az ilyen gyönyörű emlékeket  teljesen új színtre emelik. Az üdvőzletek hihetetlen valósággal és részletekkel ábrázolják az architektúrát, jeleneteket és részleteket a mindennapi életből vagy a mesevilágból és Önnek lehetőséget ad hogy egy különös nap vagy más város látogatása alkalmával (vagy akár egyszerűen csak úgy óhajtja) családjának és barátainak gazdagítsa életét néhány kiváltságos szóval egy valóban egyedüli POP UP üdvözlőlapon.

Mindegyik üdvözlőlap más mesét mesél, akár karácsonyi jelenetet ábrázol, esküvői meghívórol van szó, jó kívánságokról  a baba születése alkalmából, vagy az építészet legismertebb vivmányait teszi láthatóvá. Az ötletekért és kivitelezésért megbízottak a mi gyakorlott szakembereink, akik minden lépéskor új ihletet talĺnak. A POP UP üdvözlőlapok mögött ott áll a horvát GIT d.o.o.  cég csapata, 27 éves tradicióval a grafikai, informatikai és kereskedelmi üzleti tevékenység területén.

A POP UP üdvözlőlapok elsősorban  születésnapok, űnnepnapok és egyéb alkalmakra rendeltek, azonban innovatív turisztikai terméket is jelentenek. A turisztikai POP UP üdvözlőlapok rendkivül újszerűek mivel bemutatják a horvát városok nevezetességeit, emlékműveit és látnivalóit.

A POP UP üdvözlőlap egész életen át őrzött  ajándék, függetlenül attól hogy születésnapra kapta-e, mint eskűvői meghívót használta vagy mint turista vásárolta.

Rendeltetés szerint az üdvözlőlapokat osztjuk alkalmira, a születésnapok, esküvők, Valentin nap vagy  újszülött érkezésére a családba alkalmára, továbbá turisztikaira a turisták számára, de mindenki másnak is akik szeretik városukat, és rendeléses üdvözlőlapokra az Ön elképzelése szerint. A www.creative-popups.com  ugyanis kínálja a POP UP üdvözlőlap  tetszőleges kidolgozásának lehetőségét hogy a kiválasztott meglévő  vagy a saját vázlatterv szerinti új kinézésű üdvzlőlapra hozzáadja üzenetét, vállalata védjegyét és az alkalmazottai aláírását és így valóban különös és kreatív üzleti ajándékkal kedveskedjen kollegáinak, partnereinek és ügyfeleinek.

A GIT üdvözlőlap-készletében sokféle mívumot találhat, ám gondolhatja el a sajátját is!  Ön csak választja a www.creative-popups.com.

További kapcsolat [email protected]  vagy www.facebook.com/creativepopupscom.

 

A projektet pénzel támogatja az Európai Vidékfejlesztési Alap.

E szöveg közzétételét  pénzel támogatta az Európai Vidékfejlesztési Alap, a Koheziós és Versenyképes Operatív Program keretein belül.

„Közösen az EU alapokhoz“

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: