Fogadja el a biztonságot és a stílust lovaglás közben

Nincs is jobb, mint egy motoros kabát, amely tudja, hogyan vegye át a stílust, amikor be akarja mutatni a nyilvánosságnak, hogy mennyire el lehet ítélni a két kerék vezetését. A motorosok ruhatárában kötelező darab ez a fajta kabát, más néven motoros vagy motoros kabát, amely egyszerre kínál divatot és hasznosságot. Megismertetjük veled, hogy mi is az a motoros dzseki, és számos stílusos viselési módot mutatunk be.
A motorkerékpár kabátok áttekintése

A bőr motoros dzseki olyan szükséglet, amely egy egyszerű és érdektelen megjelenést azonnal trendivé változtat. Rendkívül megdöbbenne, ha azt hinné, hogy a motoros dzsekik nemrég váltak divatossá. Az első motorkerékpáros dzsekit valójában 1928-ban készítették, így ez az évtized tulajdonképpen egy évszázadot jelent azóta.

Nincs is jobb, mint egy motoros kabát, amely tudja, hogyan vegye át a stílust, amikor be akarja mutatni a nyilvánosságnak, hogy mennyire el lehet ítélni a két kerék vezetését.

A motorkerékpár kabátok történetének áttekintése

Az eredetileg Schott Perfecto néven ismert motoros dzseki 1928-ban debütált, és azóta gyakorlatilag minden divatkorszakban népszerűvé vált a férfiak és a nők körében egyaránt. Hatalmas népszerűségre tett szert, miután Marlon Brando is viselt egyet a The Wild One című motorosbanda-témájú filmben.
A rövid ujjú bőrdzseki először Yves Saint Laurent tervező Yves Saint Laurent utóbbi 1960-as évekbeli kifutó-bemutatóján jelent meg. A motoros dzsekik immár hivatalosan is elfogadott részei voltak a női ruhatárnak.

A bőr motoros dzseki olyan szükséglet, amely egy egyszerű és érdektelen megjelenést azonnal trendivé változtat.

Egy motorkerékpáros kabát tervezése

A tipikus motorkerékpáros vagy motoros dzseki elöl aszimmetrikus cipzárral és derékszíjjal rendelkezik. A rovátkolt hajtókák szélén egy automatizált gomb található.

A motoros dzseki bélésének anyagai között elfogadható a shearling, a poliészter, a szatén vagy a nejlon. Jellemzően négy zseb van, amelyek közül kettő aszimmetrikus, egy pedig vízszintes. Egy zseb patentos vagy pattintós záródású. Olyan részletek, mint a vállpántok és a cipzárral ellátott ujjak is rendelkezésre állnak. Ez a dzseki a jellegzetes stílusa és tökéletes illeszkedése miatt olyan közkedvelt.

Mennyire adaptálható egy motoros kabát

Néhány ruhadarab sosem megy ki a divatból. Nemcsak divatosak maradnak, hanem elegáns jellegük és kialakításuk is segít megőrizni a stílusérzékedet. Az egyik ilyen a motorkerékpáros kabát. Azonnal feljavítja a megjelenést, ha egy egyszerű öltözék, például egy ruha vagy egy farmer és egy póló fölött viseli.
Észre fogja venni, hogy a motorkerékpáros dzseki túlsúlyban van más típusokkal szemben, amikor a legnagyobb női bőrdzsekikből keres öltözködési inspirációt. Különböző árnyalatokban és mintákban kaphatók, beleértve a hagyományos és a kis bőrkabátokat is. Nem fog meglepődni, hogy a motoros dzsekik a minták, színek és méretek széles skálájával találkozhat.

A tipikus motorkerékpáros vagy motoros dzseki elöl aszimmetrikus cipzárral és derékszíjjal rendelkezik.

Motoros kabátok, amelyek divatosabbak, mint mások

Bármennyire is élvezzük a dizájn és a stílus megvitatását, fontos szem előtt tartani, hogy az igazi motorkerékpáros kabát az, amely beépített védelmet nyújt. Ez a csúcsminőségű ruhadarab egyben praktikus kiegészítő is, amely biztosítja a motoros biztonságát a jármű két kerekének működtetése közben. A motorkerékpáros öltözékek cipzárak és tépőzárak egyszerű rendszerével készülnek, és a motorkerékpáros kabátokat és a hozzájuk illő nadrágokat néha készletként szállítják. Ezekre a kabátokra jellemző a szintetikus anyagösszetétel, az élénk színvilág és a fényvisszaverő betétek, amelyek mind-mind segítenek abban, hogy viselője még gyenge fényviszonyok között is látható legyen. A legtöbb esetben a bélés szintetikus és szélálló. Egy másik lehetőség, hogy a motoros dzseki kiegészítő, párnázott belső béléssel rendelkezik, amely nyáron eltávolítható, télen pedig egy másik réteggel helyettesíthető (egy igazi motoros nem ismer évszakokat, de a hideget biztosan érzi).


Ezeknek a kabátoknak a megkülönböztető jellemzője a védőburkolatok megléte, leginkább a hát, a vállak és a könyök számára, ez utóbbi fajta védelem azonban jellemzően csak az enduro– és pályamotorosoknak szánt professzionális motoros kabátokban található meg. A motorkerékpárral közlekedők számára más a kérdés, mivel a motorkerékpáros kabátok általában funkcionálisabbak és kétségtelenül könnyebbek.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: