A legjobb Huawei P20 telefontokok

Ha te is éppen most váltasz új telefonra, és az pont a Huawei P20, akkor mindenképpen olvasd el ezt a bejegyzést, mert összeszedtem helyetted a legjobb telefontokokat a telefonhoz, amikkel hosszan és magabiztosan védheted meg a vadiúj okostelefonodat. Bár nagyon sok boltban olcsón beszerezhetsz mindenféle telefontokokat, azért mégis érdemes elgondolkozni azon, hogy vajon megérik-e az árukat, hiszen az olcsó telefontokok a legtöbbször csak a karcoktól védik a telefont, de az esések alkalmakor nem szuperálnak. Ha érdekel melyek azoka tokok, amelyek megérik az árukat, akkor olvass tovább!

Spigen„Ruggedarmor” Huawei P20 Tok

Ennek a telefontoknak nem csak a megjelenése vonzó, hanem a védelmi szintje és funkciói is. A telefontok minőségi TPU anyagból készült, ami tökéletesen illeszkedik a telefontokhoz és a nyomógombok használatát sem nehezíti meg. A telefontok a széleken „Air PillowTechnology” -t biztosít, ami azt jelenti, hogy a Huawei P20 tok tökéletes védelmet nyújt a telefonodnak esések alkalmával is. Az anyag bár nagy védelmet és biztonságot nyújt, mégis megtartja a vékony formáját, így nem érzed úgy, hogy a telefonod kétszer akkora a tokkal együtt, és még így is elférhet a zsebedben. Ha egy nagyon biztonságos és mégis elegáns tokra vágysz, akkor ez lehet a neked való!

Spigen Ruggedarmor Huawei P20 Tok

Spigen„Liquidcrystal” (CrystalClear) Huawei P20 Tok

Ha szeretnéd biztonságban tudni a telefonod, de nem akarod elrejteni – ami ezeknél a gyönyörű telefonoknál teljesen érthető –, akkor neked mindenképpen egy átlátszó tokra lesz szükséged. Átlátszó tokokat nagyon sok helyen beszerezhetsz, szinte nem is kerülnek semmibe, azonban én azokat nem ajánlom, hiszen általában nem minőségi anyagokból készülnek, ezért nem is nyújtanak teljes védelmet a telefonodnak. Ez a Spigen márkájú átlátszó telefontok minőségi TPU anyagból készült, ami kényelmes a kezünkben, hiszen jól tapad a bőrünkhöz, így nehéz lesz elejteni a telefont. A nyomógombok tökéletesen elérhetők, a tok a kijelzőnél megmagasított, így, ha sima felületre ejted a telefonodat, a tok akkor is megvédheti.

Spigen Liquidcrystal (CrystalClear) Huawei P20 Tok

Huawei P20 360° (Red) Tok

Ha úgy érzed, hogy minden védelemre szükséged van, amit csak egy telefontok adhat, akkor neked egy 360°-os tokra lesz szükséged. A telefontok minden oldalról teljesen védi a telefonodat, így, ha folyamatosan egy ilyen tokod használsz, akkor a telefonod évek múlva is úgy fog kinézni, ahogy újonnan. A tokhoz védőüveg is jár, amit miután felhelyezted a tokot nagyon könnyen felteheted a kijelzőre, így tényleg minden le van fedve, amit csak le lehet fedni. Csak a csatlakozólyukak, a kamera, a fő gomb, a hangszórók és a mikrofon marad szabadon.

Huawei P20 360 (Red) Tok

Huawei P20 „Mandala” tok

Ha a trendi dizájnok kedvelője vagy, akkor ez a tok biztosan elnyeri a tetszésedet. A tok minőségi TPU anyaga miatt biztonságot nyújt a telefonodnak, így egyszerre lehetsz stílusos és tudhatod biztonságban a telefonodat. Az anyag kényelmes érzést biztosít a kezedben, hiszen a tok kiválóan tapad a bőrhöz, így könnyedén kézben tarthatod azt. A nyomógombokat könnyedén elérheted a tokon keresztül is. A telefontok nagyon rugalmas, így a felhelyezése sem fog problémát okozni. A szélei magasítottak, ezért, ha sima felületre ejted le a telefonod, akkor is megvédheti azt az esetleges törésektől.

Huawei P20 Mandala tok

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: