A PopSocket a legjobb találmány mobiltelefonok számára?

A PopSocket egy nagyon kicsi tartozék, amely egy speciális ragasztóval rögzül a telefon hátuljához egy speciális ragasztóval, és ez a kis összecsukható henger rendelkezik a nyitás lehetőségével, de gyakorlatilag lapos marad, ha már nincs rá szükség. A PopSocket közvetlenül a telefonra vagy a telefontokra ragasztható.

Ez a találmány nagyszerű vétel a mobiltelefonok minden felhasználójának, mivel úgy tervezték, hogy szilárdan megragadja a berendezést, elkerülve, hogy a kezeéből kicsússzon, és a készülék károkat szenvedjen. A henger ideális méretű, így a felhasználó az ujjait helyezheti el benne a telefon hatékony tartásához.

A PopSocketet olyan kialakítással rendelkezik, amely bármilyen típusú mobilhoz illeszkedik (iPhone, Huawei, OnePlus 5 mobiltelefont, …) , és ezen kívül számos mintázattal és színnel rendelkezik, így kombinálható a felhasználó igényei szerint.

Hogyan segít a PopSocket?

PopSocket

Bár a kezdetektől fogva a forradalmian új darab létrehozásának ötlete abból eredt, hogy meg kell akadályozni, hogy a telfonok leessenek a felhasználók kezéből, idővel sokkal több felhasználási módot fedeztek fel, amelyek sokkal könnyebbé tették a mobiltelefon használatát.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: