Asztal számítógépek

Az asztali számítógépek arra a személyes számítógépre utalnak, amelyeket kifejezetten úgy alakítottak ki, hogy egy asztalon kell használni a nagy mérete és nagy áramigénye miatt. Ennek az eszköznek hatalmas hatása volt az emberi életekre. Például a globalizáció és a számítógépek fejlődésének eredménye. Ez a cikk részletesen vizsgálja az asztali számítógépek. Az analízis figyelembe veszi a rövid történelmüket, különböző részeiket és típusaikat.

Az Asztali Számítógépek Eredete

Az asztali számítógépek

Számos remek asztali számítógép jelent meg 1965 és 1966 között. Nagyon meggyőzőek voltak, mivel gyorsabbak voltak és nem voltak olyan hangosak, mint a mechanikus elődei. Mindenesetre a jelentős fejlődésük a microcomputer áttörésre vezethető vissza az 1980-as években. Az IBM Personal Computer 1981-ben jelent meg, ez vezette be a Personal Computer, azaz PC kifejezést. A microprocesszorok fejlődésével a számítógépek olcsóbbak és elérhető áruak lettek, mint sok más népszerű árucikk.

https://www.youtube.com/watch?v=af8xL4aADSI

A legelső számítógépeket még akkoriban microcomputereknek hívták és csak kis számban fogytak. A legtöbb érdeklődő hobbiból vásárolta vagy technikus volt.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: