Gyors Útmutató A Domain Regisztrációhoz

A domain regisztráció az egyik legfontosabb dolog, amelyet el kell végezni egy weboldal létrehozása során. De mi is az a domain név? Miért van szükséged egyáltalán saját domain névre?
A domain név nem más, mint a cím, ahol megtalálják az oldaladat online. A BluePlates.com egy domain név. Ez az, ahová mennek az emberek, hogy megnézzék a weboldaladat. Ennyire egyszerű.

Gyakran láthatsz reklámokat, amelyek alapján ingyenes weboldalakat készíthetsz. Ezek viszont nem használják a te saját domain nevedet. Amit kapni fogsz ehelyett, az egy teneved.pelda.hu vagy hasonlo domain nev, ami sok okból nem idális.

Még szerencse, hogy a saját, általad választott domain név nem atomfizika. Mi több, ez egy egyszerű és gyors folyamat, amelyet bármikor elvégezhetsz.

Válassz egy Domain Nevet

Domain regisztrációját

Azt gondolhatod, hogy a választott domain kiválasztása nagyon egyszerű és csak pár percbe telik. Ehhez képest fontos, hogy egyrészt rövid legyen a domain, könnyű legyen betűzni, megjegyezni és egyből megmutassa a közönségednek, hogy miről szól az oldal.

Olvassa el a témáról szóló cikket domain regisztrációját.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: