Vajna Tímea elárulta, miből telik görögországi nyaralásra

Vajna Tímea Instagramra kitett fotói alapján mostanában bejárja éppen a fél világot, legutóbb például Mykonos-ból, Görögországból oszt meg nyaralós képeket, amikre úgy tűnik, sok követője nem reagált feltétlenül jól. Legalább is erre lehetett reakció Vajna legutóbbi Insta-sztorija, ami 24 óráig elérhető az oldalán, és amiben ezt írja:

Sok bántó üzenetet kaptam a legutóbbi posztomra. Hogy mi is az igazság? Azért posztolok a görög hotelből, mivel szuper kedvezményt kapok, mivel sok követőm van Instagramon (amúgy meg nem tudnám kifizetni), és sajnos csak ezekkel a fürdőruhás képekkel érem el a legtöbb like-ot. Azt, hogy mit érzek belül és mennyire hiányzik a férjem, azt csak én érzem. Mindig a szívemben lesz és nincs olyan nap és pillanat, hogy ne gondolnék rá.

Vajna egyébként nemrég átvette férjétől a Nobu vezetését is többek közt, méghozzá nyereséggel, így onnan is származik nem kevés bevétele.

Budapest, 2012. február 14.
A Nobu étterem bejárata Budapest belvárosában. Az új stílusú japán konyhát képviselő Nobu a Dining Guide étteremkalauz szavazásán bekerült a 10 legjobb magyar étterem közé.
MTI Fotó: Beliczay László
Nyereséggel vette át Andy Vajna luxuséttermét Vajna Tímea

A japán étterem minden eddiginél több pénzt fialt.

Kiemelt kép: Timur Emek/GC Images

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs