Utazásszervezőt keres az angol királyi család

A Travel Weekly szerint a feladatok közé tartozik a hivatalos utak lebonyolítása mellett egy kisebb csapat vezetése is, akikkel közösen kell dolgozni a királyi család és udvara utazásai során. Emellett meg kell szervezni a légi úton történő utaztatást, a királynő helikopterhasználatát és a menetrend szerinti, valamint királyi különjáratú vonatok használatát is.

Kiemelt fontosságú, hogy a család számára biztonságos, hatékony és költségkímélő, megfelelő utazási formákat válasszanak.

Az elvárások között szerepel a hatékony tervezés, szervezezés és végrehajtás, kutatás, a legjobb ár-érték arányú üzletek letárgyalása, emellett a kockázati és biztonsági tényezőkkel kapcsolatos iparági know-how kutatása, értelmezése és ajánlása is.

A királyi család

A királyi család

Kapcsolatot kell ápolni az illetékes hatóságokkal, a biztonsági és környezeti szempontok figyelembe vételével ajánlásokat kell tenni az utazás módjára, és ezzel kapcsolatban tanácsadás is szerepelni fog a munkaköri leírásban. 

Mindezért a királyi család magyar mércével busásan megfizeti majd a kiválasztottat, éves szinten 85 ezer fontot, átszámítva 33 millió forintot adnak, hetente 37,5 órát kell dolgozni rugalmas munkaidő-beosztásban.

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs