Ünnepel a Budapest Marriott Hotel: 25 + 50

Olyan jól sikerült, annyira profi programot tettek össze a kettős ünnepi alkalomra a szervezők, hogy még az is megbocsájtható, vétettek egy apró hibát: ez a program is csütörtök estére esett, akkora, amikor a városban mindig egymást érik a szakmai programok, rendezvények. (Mindig azon gondolkodunk, a hét hét napjából vajon miért mindig pont a csütörtökre esik mindenkinél a választás?!)

Először arról, mit is ünnepelt a Duna-parti ötcsillagos szálláshely? Az 50-es szám azt jelezte, hogy ötven éve, 1969 utolsó napjára, Szilveszterre nyílt meg a hotel (eredetileg Intercontinental néven), amely 25 éve csatlakozott az amerikai Marriott-lánchoz, annak akkoriban még egyedüli magyar tagjaként. Ráadásul épp a napokban fejeződött be az a két éven át tartó felújítási program, amelynek keretében a hotel minden egyes területét, vendégtereit, szobáit, közösségi részeit teljesen felújították, úgy, hogy közben egyetlen napra sem zárt be a ház.

Hogy nagy buli lesz itt csütörtök este, amiatt nem volt senkinek egy szemernyi kétsége sem, ugyanis olyan káprázatos italfalról kínálták a lobbiban a partira érkezőket köszöntő pezsgővel, amely fal insta- és facebook posztokért kiáltott. Meg is lett az eredménye: rommá szelfiztek magukat a vendégek a különleges fogadófal előtt.

A ház első szintjén lévő rendezvénytermekben sem aprózták el a meghívók a rendezvényt: minden termet a buli szolgálatába állítottak, egyikben jobb kínálattal, mint a másikban. Főként gasztroajánlatok szerepeltek itt, de más élményekben, egyedi látványelemekben is lehetett részük a csütörtök estére meghívott partnereknek.

A nyitóesemény a bálteremben zajlott, egy profi zenekar – Peet Projekt – alapozta meg a jóhangulatot, no meg az a koktélkínálat, ami a retro jegyében fogant: olyan koktélokat kevertek a mixerek, amelyeket akkoriban ivott a sztárvilág, ami a ház nyitásának idején volt szokás. Látványos és emlékezetes volt még az a monstre LED-fal, amelyen bemutatták a ház eddigi történetét, rajta olyan hírességekkel, mint az egykor, a koncertje idén itt lakó Freddie Mercury-val, aki

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs