Ungár Péter nővérének adriai villájában nyaralt Orbán

Nem akárhol nyaralt Orbán Viktor miniszterelnök Horvátországban! Ungár Péter LMP-társelnök nővérének kizárólagos tulajdonában álló 350 négyzetméteres tengerparti villájában, Opatijában töltötte augusztusi vakációját.

Mindezt a Gulyáságyú Média derítette ki, amelynek birtokába jutott egy felvétel, amelyen a tengerből a házhoz felsétáló Orbán látható. Az augusztus 11-én készült felvételt a Gulyáságyú online szoftverek segítségével ellenőrizte és hitelesnek találta mind az időpont, mind a helyszín tekintetében.

[embedded content]

Rákérdeztek Orbán nyaralására, de Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke azzal hárította, hogy ő csak Orbán hivatalos programjairól tud tájékoztatást adni.

Ungár Péter viszont megerősítette, hogy a szóban forgó horvátországi ingatlan a nővére tulajdonában van, de hozzátette, hogy neki nincs beleszólása abba, hogy ki nyaralhatnak ott.

– A magyar politika egyik elég részletesen kitárgyalt mozzanata, hogy édesanyám, Schmidt Mária és a miniszterelnök szoros viszonyt ápolnak egymással, a miniszterelnök ennek keretében például édesanyám budapesti házában is viszonylag gyakran megfordul – írta válaszában, aki szerint ő maga sose titkolta, hogy futott már össze Orbánnal a privát életében.

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs