Új ügyvezető az Emerging Travel Group élén

Leviev felel majd a vállalati stratégia kidolgozásáért és végrehajtásáért. Hivatalos kinevezését megelőzően Leviev tanácsadói minőségben szorosan együttműködött az Emerging Travel Group vezérigazgatójával, Felix Shpilmannal.

Az Emerging Travel Group vezérigazgatója, Felix Shpilman kijelentette: „Boldogan üdvözlöm Levet, mint az Emerging Travel Group csapatának teljes tagját. Erőteljes vállalatépítési tapasztalata és átgondolt megközelítése a növekedéshez felbecsülhetetlen értékű, és elősegíti az Emerging Travel Group globális terjeszkedését.”

A kinevezést kommentálva Lev Leviev kijelentette: „Az Emerging Travel Group csapata már több piacon is sikert ért el; új szerepkörömben arra fogok törekedni, hogy segítsek a csoportnak megszilárdítani a B2B terén elért sikerét, hogy a világ egyik piacvezetőjévé váljék.”

Leviev széles körű operatív tapasztalatokkal rendelkezik. A VK.com, Oroszország legnagyobb közösségi hálójának társalapítója, ahol 2006 és 2012 között operatív vezérigazgatói posztot töltött be. 2007-ben társalapítóként létrehozta a Selectel céget, amely Oroszországban az IT infrastruktúra egyik vezető szolgáltatója, széles termék- és szolgáltatás választékkal, amelynek 2014 és 2017 között vezérigazgatója volt.

Lev jelenleg a Selectel igazgatóságának elnöke, az Emerging Travel Group és a Fnatic, egy globális eSport-szervezet igazgatósági tagja. 2019-ben a Lev Leviev LVL1 Group nevű befektetői csoportja 19 millió dolláros adománygyűjtést vezetett a Fnatic számára, valamint 10 millió dolláros finanszírozási fordulót az Emerging Travel Group számára.

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs