Új helyszínen a „Menjünk világgá…!” Utazási Kiállítás Miskolcon

Az egyetem Díszaulájában három évtizede rendezik meg a népszerű Miskolci Nemzetközi Ásványfesztivált, amely az utóbbi években gyakran egybeesett a “Menjünk világgá” turisztikai vásárral. Ez egyik rendezvény számára sem volt előnyös, hiszen megosztotta a látogatói létszámot.

Idén azonban egy fedél alá hozzák a szervezők a két eseményt. A Miskolci Nemzetközi Ásványfesztivál az ország egyik legnagyobb ásványbörzéje, a „Menjünk világgá…!” Utazási Kiállítást pedig a vidék egyik legrangosabb utazási vásáraként tartja számon a szakma. A rendezők reménye szerint a két esemény egyidejűleg, egy helyszínen történő rendezése jobban felkeltheti a látogatók érdeklődését, hiszen két napon át két színvonalas rendezvényt látogathatnak. Mindkét esemény korábbi látogatói száma 6 – 6 ezer fő körül alakult. A „Menjünk világgá…!’ a hagyományokhoz híven a továbbiakban is díjmentesen látogatható. Ez érvényes – az egyébként belépődíjas – Ásványfesztivál látogatói részére is.

A „Menjünk Világgá…! Utazási Kiállítás 2020. március 7 -8-án az egyetemi Főépület nyitott Galériáján, az ásványbörze pedig a Főépület Díszaulájában és földszinti folyosóin kerül megrendezésre. Nyitvatartás: március 7-én 9.00 -18.00 és március 8-án 9.00 -17.00 óráig. Az utazási vásár idei belföldi díszvendége Edelény, a külföldi pedig a Robinson Tours tolmácsolásában a kínai Hawaii, Hainan.

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs