Serena Williams lelőtte a poént és elárulta Meghan hercegné gyerekének a nemét?

Annyira közel van már Meghan hercegné szülése, hogy most már tényleg mindenki ezzel foglalkozik, pláne mert gyakorlatilag semmit nem lehet tudni róla. Aztán lehet, hogy pont most derült ki, mi lesz a gyerek neme, legalábbis arról ír a Cosmopolitan, hogy nagyon úgy néz ki, Serena Williams lelőtte a poént.

ASNI, MOROCCO - FEBRUARY 24: Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex attend an Investiture for Michael McHugo the founder of 'Education for All' with the Most Excellent Order of the British Empire on February 24, 2019 in Asni, Morocco. The Duke and Duchess of Sussex are on a three day visit to the country. (Photo by Kirsty Wigglesworth - Pool/Getty Images)
Minden, amit Meghan Markle születendő gyerekéről (nem) tudunk

Közeleg a nap, amikor a fél világ azt figyeli, megszületett-e már az új royal gyerek.

A teniszezőnő interjút adott az E Online-nak, amiben arról beszélt, hogy egy barátja, aki gyereket vár, arról beszélt neki, hogy milyen lesz majd a gyereknevelés, Williams pedig az erre adott válaszában a gyerekre a „she”-t használta személyes névmásként, ami az angolban a női nemre használatos. Már csak az a kérdés, hogy elhisszük-e, hogy ez a terhes barát nem más, mint Meghan hercegné, hisz a teniszezőnő kifejezettem jóban van a hercegnével, aki ugyebár terhes is.

Korábban egyébként arról szóltak a pletykák, hogy Harry hercegnek és feleségének fia születik, ugyanis a babaváróra többen állítólag kék színű ajándékcsomagokat vittek, de ezt valójában senki nem erősítette meg. Sőt, még az is lehet, hogy a hercegi pár sem tudja, mi lesz a gyerek neme, hisz a brit királyi szokásos szerint ez csak a szülőszobán szokott kiderülni.

Kiemelt kép: Kevin Mazur/Getty Images

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs