Sanyától Kazanyon át a Jón-tengerig a Robinsonnal

A Robinson Tours legfontosabb újdonsága jövőre Hainan, Kína egyetlen egzotikus szigete, ahol 34 ezer kilométernyi területen 2000 kilométernyi tengerpart található, 9 millióan lakják és előszeretettel nevezik a „Kelet Hawaii”-ának. Legismertebb része Sanya város és a köré épülő infrastruktúra, ahol számos természeti és kulturális látványosság található, így sokszínű kirándulási lehetőségeket nyújt. Az idő kellemes, voltaképpen egész évben nyári, bár a december-január kicsit hűvösebb – ami annyit tesz, hogy a tenger 23, a levegő 24-26 fokos.

Yanoda trópusi kert, Hainan

Ami igazán izgalmas, az a február 23-án induló és egész évben hetente egyszer ide közlekedő közvetlen járat, a SCAT Airlines/Sunday menetrend szerintinek számító járatával, technikai stoppal Tarazban, Kazahsztán 3. legnagyobb városában, Boeing 757-200-as géppel, teljes fedélzeti ellátással. A repülőjegy önmagában ugyan elérhető a foglalási rendszerekben, de kimondottan drága, online szállást találni pedig nehézkes Kínában, így jóval egyszerűbb a csomagajánlatokat foglalni.

A helyszínen – az időeltolódás miatt – 6 és 13 éjszakás turnusok foglalhatóak, magyar nyelvű idegenvezetéssel, kirándulásokkal. Hainan ráadásul vízummentes, vagyis csupán ingyenes elektronikus vízum szükséges, a közbiztonság kiváló és nem fenyegetik természeti csapások. A Robinson Tours a sziget több pontjára is kínál szállást, négy- és ötcsillagos szállodákba. A fakultatív kirándulások során a vendégek megnézhetik többek közt a Kínai Medicina Központot, a Nanshan Buddhista Parkoz, a Yanoda Esőerdőt, az Aquaventura vízi vidámparkot, a Banling hőforrásokat, a Romance Parkot, a Safari Állatkertet és Vulkántúrát, a Li és Miaio kulturális parkot és a Majomszigetet.

Kultúra Tatárföldön, charter Albániába

Bulgáriában újdonság, hogy a Travel Service-t ezúttal felváltja a Bulgarian Air Charter, amelynek gépei Budapestről szombaton és hétfőn, Debrecenből hétfőnként indulnak Burgaszba. Buszokból négy helyett három lesz, mert érzékelhetően nő a kereslet a repülős utak iránt, és saját személygépkocsival is el lehet ide jutni.

Törökországba Budapestről a Pegasus Airlines block seatjeivel repülnek június 2 és október 31. között, heti három alkalommal (kedden, szerdán és pénteken), míg Debrecenből a

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs