Párizsban mutatta be új reménységeit a Honor

Két középkategóriás mobil és egy tablet is van a gyártó legújabb üdvöskéi között.

Július 6-án, csütörtökön, a párizsi Pavillon Gabrielben tartotta legújabb szériájának, a 90-es sorozatnak európai bemutató eseményét a Honor. Már az exkluzív helyszínválasztás is sejteti, hogy a gyártó igen sokat vár az új készülékektől.

Az est főszereplője és a kínai gyártó legnagyobb új reménysége minden kétséget kizáróan a Honor 90-es készülék. Ez a mobil dedikáltan a kamerára helyezi a hangsúlyt, erre utal a #shareyourvibe szlogen is, ami magyarul kábé annyit tesz, hogy oszd meg a világod. A Honor 90-est főleg tartalomkészítőknek ajánlja a cég, de itt egyáltalán nem kell feltétlenül csak a profi influenszerekre gondolni. Ez a telefon jó választás lehet ugyanis mindenkinek, aki sokat fotóz, szívesen posztol a közösségi platformokon, és szereti, ha a telefonja ennek ellenére simán bírja a nap végéig szuflával. Ezt megbízhatóan nyújtja a készülék a maga 200 megapixeles fő kamerájával. Ehhez társul egy 112°-os látószögű, 12 megapixeles ultraszéles és makró kamera, valamint egy 2 megapixeles mélységi kamera. És a szelfikedvelőknek minden bizonnyal felcsillan a szemük az 50 megapixeles előlapi kamerától, amivel 8160×6112 pixel felbontású fotókat és 3840 x 2160 pixeles videókat is lőhetnek.

Honor

Mindehhez a telefon kapott egy 5000 milliamperórás, 66 wattal tölthető akkumulátort, ami lássuk be, elég jól hangzik. Ha még hozzátesszük a jelen piaci viszonyok közötti, aránylag elfogadható, 599 eurós – itthon 220 ezer forint körüli – árat, akkor valószínűleg nem lövünk nagyon mellé, ha úgy sejtjük, a középkategória egyik kedvencévé válhat a Honor 90-esből.

A francia

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs