November 17 – egymillió termékkel készül az eMAG a Black Fridayre

„Az eMAG büszke arra, hogy az elsők között tartott Black Fridayt, ezáltal pedig megalapozta a fekete pénteki akciók hagyományát Magyarországon. Az egyetlen napra fókuszált akciós napon minden évben meg tudjuk lepni valamivel a vásárlóinkat. A Black Friday továbbra is a jelentős árengedmények ünnepe és idén több mint egymillió akcióval készülünk” – mondta el Lovas Tamás, eMAG Magyarország marketingigazgatója.

Idén november 17-én, a reggeli órákban veszi kezdetét az eMAG Black Friday-e, amelyre egymillió darab termékkel készül a kereskedő a legkülönbözőbb kategóriákban. Az eMAG “hétköznapi” kínálatával szemben a fekete pénteki kínálatban az év többi napján nem elérhető dealek, például kedvezményes szépségápolási szolgáltatások, járművek, utazások is elérhetők lesznek. Érdemes tudni, hogy tízből hét idei Black Friday-es termékaz idei legkedvezőbb árán lesz elérhető ezen a napon.

Azok, akik tudatosan a Black Fridayre időzítik a nagyobb kiadásaikat, például karácsonyi ajándékokat vagy háztartási gépeket vásárolnának, november 17-én az eMAG-nál jelentős összegeket takaríthatnak meg. Ahhoz azonban, hogy tényleg meg is tudják vásárolni a kiszemelt cikket, a vásárlóknak célszerű jó néhány alapvető szabályt betartani és felkészüléssel növelni az esélyeket az igazán jelentős dealekre, hiszen a legjobb vételnek számító termékek iránt mindig nagy a kereslet, míg az akciós kínálat korlátozott.

Négy egyszerű lépést javasol a fekete pénteki hatékonyság kimaxolásához az eMAG: érdemes előre saját fiókot nyitni az eMAG.hu-n legkésőbb csütörtökig. Aki pedig korábban már regisztrált, jól teszi, ha idejekorán ellenőrzi, hogy be tud-e lépni, emlékszik-e a jelszóra. A fiókhoz elmentett telefonszámot is megéri megerősíttetni az oldalon, hiszen erre is érkeznek majd a kiszállítással kapcsolatos értesítések.

Az igazi akcióvadászoknak érdemes feliratkoznia az eMAG hírlevelére, mert a cég minden évben már  a kezdés előtt megoszt abban akciós ajánlatokat.

A rendelési folyamat gyorsításához praktikus elmenteni azt a bankkártyát, amellyel fizetni kíván a felhasználó. Az is nagyban gyorsítja a folyamatot, ha fekete pénteken megvásárolni kívánt terméket előzetesen kívánságlistára teszik az érdeklődők, így

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs