Naná, hogy magyar vonatkozása is van Európa egyik legjobb gyerekhoteljének

 

A 760 benevezett szálláshely közül 50-et választott ki a szakmai grénium, ezek közül egy német családi hotel lett az első helyezett, a dachsteinkönigi Kinderhotel Gosau pedig az ezüstérmet kapta. Ami azt jelenti, hogy az év első kitüntetettjei közül a beköszönő  2020-as esztendő egyik legjobb családi hoteljának választották.

A házban 130-an dolgoznak, összesen 105 lakosztállyal és 12 faházzal (chalet-val) rendelkeznek, és igazi gyerekközpontú, családi téli-nyári üdülőparadicsomról beszélhetünk a gosaui szálláshely esetében.

Az osztrák Kinderhotel szállodák amúgy is szigorú elbírálás alá esnek, a Gosau-i egységet 5 Kinderhotel Smiley-val, azaz a legmagasabb pontszámmal jutalmazták hazájában – ehhez jön most a rangos európai elismerés.

Magyar vonatkozása pedig annyi a szálláshelynek, hogy megnyitása előtt, azaz 2016-ban a JAB-Csoport magyarországi tagja, Bakody Katalin vezetésével nyerte el a gyerekbarátkomplexum teljes betextilezésének lehetőségét, azaz az összes bútorszövetet, függönyöket, vidám, játékmintás tapétákat az éttermekbe, és speciális falikárpitokat – mind Magyarországról került Gosau-ba.

A speciális falikárpit pedig – ami épp ebben az időben debütáló FibreGuard technológiával készült, azaz védi a kárpitot a foltoktól – annyira jól teljesít azóta is, hogy bár már négy év eltelt “hadba állítása óta”, azóta sem kellett kicserélni a fiberguide termékkel bevont bútorokat, minden gyerekbalesetnek könnyedén ellenállnak.

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs