Mesterséges intelligencia fokozza a hatékonyságot a papírtengerben

Egy új irodai eszköz telepítése előtt számos kérdés vetődik fel. El fog férni? Kompatibilis lesz majd a meglévő hálózatban? Hányféle feladatra tudjuk használni majd, és megéri-e az árát?

USB, vezeték nélküli és vezetékes hálózati csatlakozásra egyaránt alkalmas, kis méretű új szkennerünk különféle alkalmazásokkal, környezetben és irodai közösségben használható. A nagy, színes LCD-érintőképernyő egyszerű működtetést biztosít, így gyorsabban végezheti a munkafolyamatokat.

A Canon imageFORMULA DR-S150 automatikus dokumentumadagolója 60 lapnyi köteget is képes kezelni, az ultravékony papírtól a dombornyomott és 4 mm vastag műanyag kártyákig (pl. a személyi azonosítók) a hordozók széles körét képes beolvasni. Az extra hosszú lapokat, mint például az EKG szalagot egészen 3 méter hosszúságig ugyanolyan stabilan kezeli, mint az irodai 80 grammos A4-es papírokat. A különböző méretű és minőségű lapok vegyesen adagolhatók, ezáltal megbízhatóan dolgozhatók fel a papír alapú napi küldemények, számlák, szállítólevelek, gyártmánykísérő lapok, bizonylatok.

 

A Canon dokumentum szkennerei „röptében” képesek felismerni a lapokon lévő vonalkódokat, QR-kódokat. Mesterséges intelligenciával támogatott karakterfelismeréssel jelentős terhet vesznek le a későbbi munkafolyamatokról. A napi négyezer szkennelési kapacitás és a milliós nagyságrendű beolvasásra méretezett várható élettartam stabil irodai kiegészítővé teszi a Canon szkennereit, akár teljes irattári anyagok, betegkarton nyilvántartások, vagy központi digitalizálási feladatokról legyen szó.

Az előre konfigurált feladatokat alkalmazó egyérintéses szkennelés segítségével a dokumentumok képminőségét optimalizálja beolvasáskor. A DR-S150 támogatja továbbá a képek átküldését közvetlenül a célállomásra anélkül, hogy PC-hez csatlakoztatnánk. A dedikált DR képprocesszor percenként maximum 90 kép nagysebességű, kiváló minőségű beolvasását biztosítja kétoldalas üzemmódban.

Pataki Tamás, a Canon hazai üzletfejlesztési menedzsere elmondta: “Az új imageFORMULA DR-S150 dokumentumolvasó rugalmas eszközként segíti az iratok kezelését a kis irodáktól a nagyvállalatokig. Jelentősen javítja például a pénzintézeti fiókokban a dokumentumok biztonságos és pontos kezelését. A kis mérete, a PUSH szkennelési funkció, valamint az útlevél- és igazolványbeolvasás képessége tökéletes eszköz  sok ügyfelet kezelő intézmények számára. A hálózati csatlakoztatási lehetőségek széles palettája révén bármilyen okmányt is

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs