Mesebeli karácsonyfával és mézeskalácsházzal várja az ünnepeket a Continental Hotel

Ha jövőre 10 éves születésnapját ünnepli a ház, akkor az ünnep ráhangolódásának számító évbúcsúztató legszebb ünnepekre idén 10 méter magas fát állítottak a Continental Hotel  Budapest lobbyjában – vendégeik nagy örömére. 

A karácsonyi ünnepeket köszöntő üzleti partnerpartin a házban a kezdetektől, 10 éve dolgozó Jakab Gábor, az értékesítési csapat vezetője köszöntötte a meghívottakat, aki elmondta, a fa melletti mézeskalácsházikót Barka Áron chéf vezetésével a konyhai csapat készítette, és a chéf sajátkezüleg díszítette fel az illatozó mesebeli építményt.

A mézeskalácsházat készítő cukrászcsapat Barka Áron chef vezetésével

A mézeskalácsházat készítő cukrászcsapat Barka Áron chef vezetésével

Másról is beszámolt az értékesítési igazgató. Többek közt bemutatta Vezekényi Pétert a meghívott üzleti vendégeknek, aki január 1-től a Prestige Hotel Budapest, valamint a Boutique Hotel Budapest vezetését veszi át. Valamint megtudhattuk, 2019-ben eddig 140 ezer vendégéjszakát regisztráltak  az ünnepségnek helyet adó Continental Hotel Budapestben, ez átlagosan 88 százalékos foglaltságot jelent – ami egészen kiváló eredmény, és az egész csapat összehangolt és profi munkáját dícséri.

Jakab Gábor

Jakab Gábor

Elhangzott még, hogy a Continentalban a felújítási munkálatokat 2018-ban kezdték, akkor 100 szobát újítottak fel, az idei évben újabb 92 követte, és jövőre, a 10 éves évfordulóra még 89 szoba van hátra , valamint az étterem és a konyha teljes felújítása, modernizálása – ami, reményeik szerint – a július 15-i születésnapra befejeződik. 

Gasztronómia terén megtudhattuk, az adventi brunch nagy siker, januárban ehhez még famiily brunch-ot is kínálnak majd a vendégeknek, sikeres boros programjuk, a Borduett is folytatódik jövőre, nyáron a BBQ-partik is visszatérnek csütörtökönként.

Hogy milyen meglepetéseket tartogat a szálláshely csapata születésnapjukra, azt egyelőre titok övezi, de a Continental lelkes csapatát ismerve, kreatív különlegességekből július 15-e közeledtével biztos nem lesz hiány.

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs