Meggylé ömlött az M3-as autópályára Mogyoródnál

Átszakította a szalagkorlátot és felborult a vontatmánya egy meggylevet szállító kamionnak az M3-as autópályán Mogyoródnál, a 200 literes hordókban szállított gyümölcslé mindkét irányban elárasztotta az úttestet – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. A rendőrség tájékoztatása szerint a sztrádát Budapest felé teljes szélességében lezárták, Vásárosnamény felé csak a leállósáv járható.

 Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a teherautóban, amely Budapest felé tartott, ketten utaztak. A helyszínre a gödöllői hivatásos tűzoltókat riasztották.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján kedd este közölte: az egyelőre tisztázatlan körülmények közt történt balesetben a járművezető sérült meg. A járműszerelvény rakománya a pályatestre borult, de az ellenkező oldalra is jutott belőle.

A rendőrség azt javasolja, hogy aki teheti, válasszon másik útvonalat.

Az Útinform oldalán szintén azt írják: az M0-s autóút és Gödöllő között közlekedők válasszák a 3-as főutat, vagy az M31-es autópályát.

Cikk forrása

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs