Már a caracali rém felesége ellen is nyomoznak

Nyomozás indult George Dinca felesége ellen is. Ezt a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) vezetője közölte – írja a Transindex. A caracali gyilkosságok elkövetőjének feleségét azzal gyanúsítják, hogy tudott Luiza Melencu meggyilkolásáról.

A DIICOT augusztus 22-én hallgatta ki először Elena Dincát és gyermekeit a caracali gyilkosságokkal kapcsolatban. Akkor Tonel Pop, a meggyilkolt Luiza Melencu családjának ügyvédje azt mondta, nincs rá bizonyítéka, de tudomása szerint az asszony együtt élt a férjével abban az időszakban, amikor Luizát elrabolták és fogva tartották. A nő ellen a feljelentést Luiza Melencu édesanyja nyújtotta be augusztus 22-én.

Caracal, 2019. július 27. A román rendõrség által közreadott képen George Dinca, egy 15 éves lány meggyilkolásával gyanúsított román férfi a tetthelyen, egy caracali ház udvarán 2019. július 26-án. MTI/AP/Román rendõrség/Mediafax
Botrány a caracali rém családjának kihallgatásán

Az egyik áldozat családjának ügyvédje szerint a feleség bizonyítékokat semmisített meg. 

Még három nőt erőszakolhatott meg

A két tinilány meggyilkolásával vádolt George Dincát további három nő megerőszakolásával is gyanúsítják. A Maszol.ro szintén DIICOT főügyészére hivatkozva azt írta, hogy számtalan személyt hallgattak ki az elmúlt hetekben a férfi által beismert két gyilkossággal összefüggésben.

Így derült ki, hogy a gyanú szerint George Dinca a két tinilány mellett további három nőt megerőszakolt. A három áldozat közül csak egy jelentette fel a férfit. A panaszos szerint a férfi május-júniusban többször is megerőszakolta a caracali házában. Ebben az ügyben már korábban elindította a nyomozást a caracali ügyészség, de most a DIICOT folytatja a vizsgálódást.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek:

    Nincs